TUDUM 2023 po roce vystřídal Netflix Geeked Week, tentokrát se ovšem nejednalo o předtočené pasáže, ale o živou událost, která se odehrávala v Brazílii. Netflix se rozhodl tuto akci pojmout ve velkém, a za doprovodu různých hostů odstartoval tří hodinovou podívanou. Nechyběly různé ukázky, záběry z natáčení a žhavé diskuze. Hlavními hvězdami byli ovšem speciální hosté, kteří sem byli pozvaní.

A vše to odstartoval Chris Hemsworth společně se Samem Hargravem o novém filmu Vyproštění 2.

Jak jste si možná mohli všimnout, o těch nejdůležitějších novinkách jsme vás průběžně informovávali zde na Nerdifxu. Ovšem pokud chcete ještě nějaké epické shrnutí, do kterého spadají i věci, o kterých u nás článek nevznikl, tak jste na správném místě. Níže se tak můžete podívat na všechny podstatné novinky, o kterých se na akci Tudum mluvilo.

Napsali jsme samostatně:

VYPROŠTĚNÍ 2

Chris Hemsworth a Sam Hargrave společně pohovořili o druhém filmu a prozradili několik málo věcí o natáčení tohoto filmu. Pokud vás zajímají větší detaily, doporučujeme vám, abyste se podívali na náš rozhovor se Samem Hargravem. Nicméně Vyproštění 2 slaví poměrně hezký nástup na scénu a je vidět, že Netflix věří, že bude mít velký úspěch.

Díky tomu jsme se dočkali i oficiálního potvrzení, že se pracuje na třetím díle. Pokud vás tedy zajímá, jaký máme na film názor, můžete se podívat na naší recenzi, případně najdete film na Netflixu už teď ke shlédnutí.

You

You je příběh o stalkerovi, který hledá svou pravou lásku. V tomto směru je jasné, že nejde o zcela zdravého jedince, ač jej máme jako hlavního protagonistu. Fanoušci seriálu již mohli s hlavním protagonistou projít mnoho jeho vztahů, životních rozhodnutí a také vývoj, který vede tohoto jedince stále dál a dál.

V poslední sérii byl dokonce sám pronásledován, tedy role se zvláštním způsobem obrátila. Je stále otázkou, co přesně uvidíme v nejnovější sérii, ale ti, co dokoukali předchozí sérii, mají jistou představu, kterou ukázka nijak nerozvádí, a ani nevyvrací. Jednalo se spíše o pomrknutí na fanoušky, že se něco blíží, než obsažné informace. Nicméně Netflix láká na návrat Jenny Ortegy a John Stamos do finální série zobrazující oblíbeného stalkera Joe Goldberga.

Emily in Paris

V romantickém komediálně-dramatickém seriálu Emily in Paris hraje Lily Collinsová ambiciózní marketingovou manažerku Emily Cooperovou, Američanku, která se přestěhuje do Paříže, aby poskytla francouzské marketingové firmě americký pohled na věc. V Paříži se snaží překonat problémy, které se objevují v rámci jejího pracovního, milostného a přátelského života. V seriálu dále hrají Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie a Lucien Laviscount.

Ze čtvrté série toho sice moc nevíme, ale krátká ukázka nám dala lehký nástřel toho, na co se můžeme těšit. A taky odhalil samotný fakt, že se celý děj přesune mimo Paříž. Hlavní hrdinka by se totiž měla vydat na dovolenou do Říma.

LOVE IS BLIND

Love is Blind, neboli Láska je slepá je reality show, která si získala na Netflixu značnou popuaritu. Pro fanoušky tak není velkým překvapením, že se blíží další, v pořadí již pátá série. Pro neznalé, zde jde v podstatě o sociální experiment, kdy se nezadaní muži a ženy zasnoubí ještě předtím, než se poznají. Jejich láska je poté podrobena náročným výzvám.

BRIDGERTONOVI: 3. SEZÓNA

Herecké duo Nicola Coughlan a Luke Newton, kteří v seriálu Bridgertonovi ztvárnili postavy Penelope Featherington a Colin Bridgerton nalákali fanoušky na třetí sezónu. Ta se zaměří na zmiňovanou Penelope, která se bude snažit najít si manžela. A právě Colin se jí v tom bude snažit pomoct.

Cobra Kai : 6. série

Oblíbený seriál Cobra Kai, který je v podstatě pokračováním známé filmové série Karate Kid z roku 1984, se dočká šesté a zároveň poslední řady. Traileru jsme se ale na akci Netflix TUDUM nedočkali. Místo toho se streamovací gigant pochlubil videem ze čtení scénáře jedné z epizod.

V šesté sérii se objeví Courtney Henggeler, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Dallas Dupree Young, Gianni DeCenzo, Peyton List, Vanessa Rubio, Ralph Macchio, William Zabka a rovněž i Xolo Maridueña, jenž se v budoucnu představí jako superhrdina Blue Beetle ve stejnojmenném snímku z univerza DC.

Heartstopper Season 2 

Joe Locke a Kit Connot se v srpnu/augustu vrátí jako Charlie a Nick. K oslavám TUDUM platformy Netflix se připojil i Heartstopper, pro nás známé jako Srdcerváči. Díky tomu byl divákům poskytnut první pohled na nadcházející druhou sezónu. Dva přátelé, kteří k sobě cítí něco víc, než si na první chvíli jsou ochotni přiznat. Premiéru lze očekávat 3. srpna. Krom traileru jsou již známy i názvy jednotlivých epizod.

LUPIN SEASON 3

Na podzim se nám vrátí seriál Lupin, který nám představí svou třetí řadu. A akce Tudum se pochlubila zbrusu novým klipem, na který se můžete podívat níže. Seriál se zaobírá postavou Assana Diopa, který má v oblibě populární literární postavu Arséna Lupina. Dokonce natolik, že se Assan rozhodl vydat se na stejnou cestu a rozhodl se také stát lupičem gentlemanem.

ELITA  Season 7

Slavný španělský seriál Elita se dočká i sedmé řady. Ta by měla na Netflixu premiérovat 20. 10. 2023. V rámci akce Tudum jsme se tak dočkali nového videa, ve kterém se objeví brazilská popová hvězda Anitta. V další řadě teenagerovské podívané se taktéž objeví Omar Ayuso, který v předešlé sezóně chyběl.

Wednesday

Seriál Wednesday se stal na Netflixu obrovitánským hitem. Rázem tak bylo jasné, že dostane i druhou řadu. Ta je ale od nás ještě na míle vzdálená, ovšem i tak se o seriálu na akci Tudum mluvilo. Níže se tak můžete podívat na video, ve kterém herci (včetně Jenny Ortegy) mluví o některých ze svých oblíbených online fanouškovských teorií a tom, co by mohly seriálové postavy dělat v další sezóně. Ta však ještě stále nemá žádné stanovené datum premiéry.

STRANGER THINGS

Pátá řada Stranger Things je sice ještě daleko, ale i přesto jsme se na letošním ročníku akce Tudum dočkali zajímavé informace. V chystané páté řadě slavného seriálu se totiž objeví Linda Hamilton, hvězda z filmové série Terminátor, ve které ztvárnila hrdinku Sáru Conner. Zatím ovšem není známo, koho přesně si v páté sezóně, jež bude zároveň finální, vlastně zahraje. Výroba páté řady je ale bohužel momentálně pozastavena kvůli i nadále trvající stávce scenáristů. I tak se ale na přítomnost slavné herečky tuze těšíme!