Na akci TUDUM samozřejmě nechyběl ani Zaklínač. Třetí řada se totiž už nezadržitelně blíží. A v rámci zmíněné události jsme se dočkali nového klipu, na který se můžete podívat výše. Klip je vyloženě nabitý akcí, v němž se nám ukážou všechny tři hlavní postavy celého příběhu, tedy Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) a Ciri (Freya Allan).

Jak už dlouho víme, třetí řada zadaptuje události z knihy Čas opovržení, ve které dojde k zásadní události. A tou je samozřejmě převrat na ostrově Thanedd. Tudíž vsadíme krk na to, že nový klip nám ukazuje sekvence přesně z této části, jež bude pro naše hrdiny zásadní křižovatkou jejich příběhu. V klipu se taktéž dočkáme magického duelu mezi Yennefer a Riencem (Chris Fulton), jedním z vedlejších padouchů původní ságy, který debutoval už ve druhé řadě. Znalci knižních předloh už ale vědí, že Geralt bude na Thaneddu čelit mnohem mocnějšímu nepříteli. 

Třetí řada bude každopádně poslední, ve které uvidíme Henryho Cavilla v roli Geralta. Pro čtvrtou a pátou řadu ho následně nahradí Liam Hemsworth, který se například proslavil díky filmové sérii Hunger Games. Mnozí fanoušci z toho ale samozřejmě příliš nadšení nejsou, tudíž je možné, že v budoucnu to se sledovaností seriálu půjde z kopce.

Čtvrtá a pátá sezóna se navíc budou natáčet souběžně, což nasvědčuje tomu, že pátá řada by mohla být poslední. Ale to se holt necháme překvapit. Ve výrobě je každopádně další spin-off, který se zaměří na Potkany. A vzhledem k tomu, jak dopadlo Pokrevní pouto, které bylo jednou velkou katastrofou, tak se dost bojíme. 

Mezi režiséry, kteří se o třetí řadu postarali, patří Stephen Surjik, Loni Peristere, Gandja Monteiro a Bola Ogun.

Třetí řada nakonec bude skutečně rozdělená na dvě části. Prvních pěti epizod se dočkáme již 29. 6. 2023, zbylé tři epizody pak vyjdou až 27. 7. 2023.