Netflix už velice dlouho láká na svůj další drahý akčňák jménem Heart of Stone, jehož český název zní Rachel Stoneová: Sázka na Srdce. A na akci TUDUM jsme se konečně dočkali pořádné plnohodnotné upoutávky, na kterou se můžete podívat výše. Gadot ve film ztvární CIA agentku Rachel Stone, která se vypraví na nejnebezpečnější misi své kariéry. Připojí se k ní i britský herec Jamie Dornan. Ten se celosvětově proslavil především díky své roli Christiana Graye ve filmové adaptaci Padesát odstínů šedi (2015), nicméně čeští a slovenští diváci ho budou hlavně znát díky jeho působení ve filmu Anthropoid (2016), kde ztvárnil Jana Kubiše.

Nová upoutávka je sice plná akce, ale celkově působí… docela všedně a nepříliš zajímavě. Velkým lákadlem budou samozřejmě oba výše zmínění herci, ale i tak se trochu obáváme, že ve výsledku nás snímek ničím pořádným neohromí. Ale velice rádi bychom se pletli. 

Sázka na Srdce navíc působí jako film, z něhož by se mohl stát začátek zbrusu nové filmové značky. Vše ale bude samozřejmě záviset na tom, zda bude mít snímek slušnou sledovanost. Režijního kormidla se ujal Tom Harper, který je známý svou prací na seriálu Vojna a mír (2016). Také se podílel na režii několika epizod první série ikonického britského seriálu Peaky Blinders (2013).

Scénář byl vytvořen Gregem Ruckou a Allison Schroeder. Rucka je především známý jako komiksový autor a v roce 2020 napsal akční film Nesmrtelní (The Old Guard) pro Netflix. Allison Schroeder zase stojí za historickým dramatem Skrytá čísla (2016) a momentálně pracuje na scénáři filmové adaptace videohry Minecraft.

Ve snímku se dále objeví herci jako Sophie Okonedo, Alia Bhatt, Archie Madekwe, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready, Jon Kortajarena, Jónas Alfreð Birkisson, Gunnar Bersi Björnsson a Helga Kristín Helgadóttir.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 11. 8. 2023.