Starý dobrý Arnold Schwarzenegger se stal novou hvězdou Netflixu. Nedávno na službě totiž debutoval jeho seriál Fubar, ve kterém se ujal hlavní role. Herec a bývalý guvernér Kalifornie samozřejmě nechyběl na letošním ročníku akce TUDUM, na které došlo k zásadnímu oznámení. Komediální akčňák dostane druhou řadu, která by k nám měla dorazit snad už někdy během příštího roku.

První řada se zaměřuje na příběh CIA agenta jménem Luke Brunner (Schwarzenegger). Ten se snaží udržet v tajnosti pravdu o své nebezpečné práci před svou dospělou dcerou (Monica Barbaro). Zároveň na něj čeká extrémně důležitá mise, po které už snad bude moct konečně odejít do důchodu. Luke se bude muset vydat hluboko do nebezpečné a nepřátelské zóny, aby zachránil CIA operativce s přezdívkou Panda. Z Pandy se ale záhy vyklube jeho dcera, která pro CIA také pracuje už nějaký ten pátek.

Lze předpokládat, že na druhé řadě budou pracovat stejní lidé. Opět se tak vrátí tvůrce a hlavní scenárista Nick Santora, který také stál za vznikem známých seriálů jako Lovci lebek (2011), Most Dangerous Game (2020) a především Reacher (2022).

Vedle Schwarzeneggera se objevili herci jako Monica Barbaro, Adam Pally, Fabiana Udenio, Fortune Feimster, Jay Baruchel, Scott Thompson, Gabriel Luna, Travis Van Winkle, Devon Bostick, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris a Stephanie Sy.

A pokud vás náhodou zajímají nějaké ty bloopers z první řady, určitě se podívejte na nové video níže.