Na akci TUDUM 2023 se mluvilo i o druhé řadě Hry na oliheň. Sice ještě stále nevíme, kdy přesně se dalšího kola smrtonosných her dočkáme, ale už se nám začíná formovat obsazení. Ve druhé sezóně se objeví hvězdy jako Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon, Yang Dong-Geun a navracející se sympaťák Gong Yoo, jenž si zopakuje svou roli z předešlé série. Podrobnější informace o jejich postavách zatím nejsou k dispozici, ale tipli bychom si, že někteří z nich se stanou novými hráči v další řadě vražedných her.

Taktéž už máme potvrzené, že se vrátí další staří známí, jmenovitě Lee Jung-Jae, Lee Byeong-Heon a Wi Ha-Joon. Tudíž máme konečně pořádně potvrzené, že sympatický detektiv Hwang Jun-ho v první řadě skutečně nezemřel a vrátí se i pro druhou řadu. 

O druhou sezónu se opět stará její tvůrce, tedy Hwang Dong-hyuk, který už před rokem sdělil následující:

,,Přichází zcela nové kolo. Trvalo 12 let, než byl loni vdechnut život první řadě Hry na oliheň. Ale trvalo jen 12 dní, než se ze seriálu stala nejpopulárnější série Netflixu všech dob. Jako scenárista, režisér a producent chci pozdravit a vyzdvihnout všechny fanoušky po celém světě. Děkuji vám za to, že jste seriál sledovali a líbil se vám. A nyní, Gi-hun se vrací, The Front Man se vrací. Sezóna 2 se blíží. Muž v obleku hrající ddakji by se též mohl vrátit. Představí se vám také kamarádíček Young-hee jménem Cheol-su... Přidejte se k nám znovu ve zbrusu novém kole.“

Původní seriál vypráví o skupince nešťastníků ve finanční krizi, kteří přijmou účast na tajemných hrách od ještě tajemnější organizace. Vítěz všech her si odnese domů natolik velký balík peněz, že už do konce života nebude muset vydělávat. Veškeré hry jsou však smrtelně nebezpečnou záležitostí. A mnoho účastníků zcela jistě přijde o život. Za ten risk to ale většině z nich stojí. 

Ze Hry na oliheň se na Netflixu stal obrovitánský fenomén, jehož univerzum bude chtít streamovací služba i nadále rozšiřovat. Už zde také byla jistá šuškanda o tom, že bychom se v budoucnu mohli dočkat také třetí sezóny a řady dalších spin-offů.

Vše ale bude samozřejmě záležet na tom, zda bude mít druhá řada podobně obrovitánskou sledovanost. Každopádně doufejme, že ještě letos se dozvíme, kdy přesně k nám druhá řada dorazí.