Konečně jsme se dočkali. Akce TUDUM 2023 pod taktovkou Netflixu odhalila několik málo překvapení a mezi jedny z těch největších patří uvedení prvního traileru na hranou verzi One Piece. Kromě velmi příjemného projevu, který měli herci na pódiu, jsme si mohli vychutnat jejich nadšení do celé série.

Jedním z největší strašáků na poli seriálové a herní tvorby je předělání animovaných snímků do hraných podob. V době, kdy byl oznámen One Piece, byl tento strach o to větší, jelikož Netflix samotný za sebou neměl dobrou pověst a ani kvalitní snímky. Takže ačkoliv očekávání fanoušků byla velmi rozdílná, výsledný trailer velmi příjemně překvapil.

Jelikož se jedná o hraný seriál, na který dohlíží Eiichiro Oda, měla by tu být jistá záruka kvality. Po včerejší akci si můžeme být s onou kvalitou o něco více jistí, jelikož ukázka předvedla nejen majestátní kulisy, ale hlavně náhled na to, jak se celé série zhostili. Nejedná se o nijak tragický vzhled, ani herecké vystoupení, jež poměrně hezky pasuje do vizuálu.

Bohužel do samotného světa One Piecu už zapadá o trošičku míň, jelikož minimálně v případě Luffyho, kterého hraje Iñaki Godoy, jsme si na pódiu mohli všimnout typicky přeenergetizovaného chlapce, ale v případě trailerů toto chování chybí. Můžeme jenom doufat, že nebyly vzaty jen některé pasáže, aby byla ona ukázka co nejvíce lákavá pro publiku, ale že povahy postav budou zachovány.

Pokud jste tedy zvědaví na to, jak si tvůrci poradili s úkolem ztvárnit tak obří legendu, můžete sledovat Netflix 31. 8. 2023, kde bude seriál dostupný ke zhlédnutí. Kromě Godoye jsem mohli na podiu vidět i ostatní herce, jmenovitě Emily RuddJacob Romero GibsonMackenyu a Taz Skylar