Recenze

Hele, vole, kde mám Batkáru? Filmový Flash je bizarně vtipný, ale stačí to? Hele, vole, kde mám Batkáru? Filmový Flash je bizarně vtipný, ale stačí to? 5

The Flash

Po letech odkladů, problémů a škrtů konečně dorazil na filmová plátna Flash s Ezrou Millerem v hlavní dvojroli. Čekal se velký komiksový film, ale výsledek je spíše pitvořivou komedií, která má navíc.

Hypnotik je mysteriózní thriller z Wishe Hypnotik je mysteriózní thriller z Wishe 5

Hypnotic

Detektiv Rourke v podání Bena Afflecka řeší podivnou bankovní loupež a zdá se, že za ní stojí nejenom mocný hypnotik, ale také někdo kdo ví, kde se nachází jeho unesená dcera. Je vše tak jak se zdá?

Renfield vrací hraběte Drákulu do hry Renfield vrací hraběte Drákulu do hry 7

Renfield

Drákulu jsme v průběhu let mohli vidět v mnoha různých podobách. S filmem Renfield však máme šanci poznat i sluhu obávaného hraběte. A je to skvělá jízda, kterou si chybám navzdory užije každý.

Drsné Sisu jako finský Wolfenstein Drsné Sisu jako finský Wolfenstein 8

Sisu

Sisu je nepřeložitelné finské slovo, které značí odhodlání. Stejnojmenný film nás vezme na pouť jednoho zlatokopa, který potká četu německých vojáků v roce 1944. A jedná se o tuhou řež bez kompromisů.

AIR je vynikající sportovní drama o botách Michaela Jordana AIR je vynikající sportovní drama o botách Michaela Jordana 8

Air

Značka bot NIKE a basketbalista Michael Jordan k sobě prostě patří. Nicméně na začátku to rozhodně tak nevypadalo a o tom přesně vypráví nejnovější film od Bena Afflecka a Matta Damona.