Recenze

Wonka: Slaďoučká a (doslova) povznášející pralinka magického realismu Wonka: Slaďoučká a (doslova) povznášející pralinka magického realismu 8

Wonka

Vůbec bychom se nedivili, kdyby se z filmu Wonka za několik let stala oblíbená vánoční klasika. Sladké a opravdu řádně okouzlující dobrodružství o geniálním výrobci čokolády ocení celá rodina.

Napoleon netrpí jen svým komplexem Napoleon netrpí jen svým komplexem 7

Napoleon

Napoleon byl jedním z největších jmen historie, stejně jako je Ridley Scott jedním z největších režisérů. Jenže spojení těchto dvou velikánů nestačí na vytvoření úspěšného filmu.

Marvels jsou milým překvapením Marvels jsou milým překvapením 6

The Marvels

Film Captain Marvel měl hned několik chyb, hlavně po stránce scénáře a hlavní postavy. Marvels tenhle problém velmi dobře napravují a přináší pozitivní překvapení roku. Hlavně díky postavě Kamaly.

Ahsoka chce po divácích spoustu domácích úkolů Ahsoka chce po divácích spoustu domácích úkolů 7

Ahsoka

Místo samostatné série ze světa Star Wars jsme se dočkali sice kvalitního, ale nepříliš soběstačného mezistupně mezi animovaným seriálem Star Wars Povstalci a chystaným filmem.

One Piece od Netflixu - konečně dobré live action anime One Piece od Netflixu - konečně dobré live action anime 9

One Piece

Hraná adaptace. Obrovský strašák pro animované seriály, filmy a hlavně anime. Nejeden pokus skončil zapomenut a o to větší otazník visel nad netflixovským seriálem One Piece. Otázka je, povedla se?

Stvořitel dokazuje téměř nemožné Stvořitel dokazuje téměř nemožné 10

The Creator

Stvořitel patří mezi ty sci-fi filmy, které se stanou kultovní klasikou. A to vše jen díky lásce k žánru. Jde o výjimku Hollywoodu, protože i tento "malý" film překonává největší filmy současnosti.

Sestra II: Když levné jumpscary prostě nestačí Sestra II: Když levné jumpscary prostě nestačí 5

The Nun II

Příběh o boji s démonem Valakem pokračuje s několika novými postavami, ale všemi starými problémy. I když je druhý díl Sestry v některých ohledech lepší, než ten první, stále to nestačí.