Recenze

Z kultovního komiksu kultovní seriál – Sandman převyšuje očekávání! Z kultovního komiksu kultovní seriál – Sandman převyšuje očekávání! 9

The Sandman

Seriál založený na legendárním a kultovním komiksu Neila Gaimana je pro mnohé nejočekávanějším zfilmovaným komiksem letoška. Snaží se potěšit jak fanoušky, tak i nové diváky. A mnohé jistě potěší.

Prey alias Predátor: Kořist je příjemným oživením mrtvé série Prey alias Predátor: Kořist je příjemným oživením mrtvé série 7

Prey

Dan Trachtenberg nám po letech strastí nabízí jeho pohled na predátoří tématiku zasazenou do 18. století, kde prim hraje kmen komančů a francouzští lovci kožešin. Jenomže z lovců se stává lovná zvěř.

Poslední film Brada Pitta? Bullet Train je překvapením léta Poslední film Brada Pitta? Bullet Train je překvapením léta 7

Bullet Train

Bullet Train zprvu vypadal jen jako další film, který se snaží stavět na úspěchu Johna Wicka. Jenže ve skutečnosti jde o mnohem více komplexní film, který překvapí jak originalitou, tak i humorem.

Dílo politické korektnosti?! Ms. Marvel Dílo politické korektnosti?! Ms. Marvel 6

Ms. Marvel

Seriál Ms. Marvel byl předmětem mnohých debat ještě před samotným vydáním. Muslimství, jiné schopnosti, nebo jiný styl režie? Sedli jsme si a probrali tak hlavní změny a zrecenzovali tento MCU seriál.

Elvis je neskutečný zážitek Elvis je neskutečný zážitek 7

Elvis

S hudebními filmy na motivy skutečných událostí to je velmi složité. Většinou totiž jedou podle zajeté šablony. Elvis to na jednu stranu hraje bezpečně, na stranu druhou přináší unikátní zážitek.