I letos se HBO pochlubilo videem, ve kterém láká na své chystané seriálové tituly nejenom pro zbytek letoška, ale i pro rok 2025. Podívat se na něj můžete výše. Nejdelší upoutávku měla každopádně druhá řada The Last of Us (2023), kterou si video nechává na úplný konec.

Kromě hlavních hrdinů Joela (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey) nám ukázka představí i několik nováčků, jmenovitě se zde mihne Isabela Merced jako Dina, Jeffrey Wright jako Isaac, který roli ztvárnil i v herní předloze, a na velice kratičký moment uvidíme i Kaitlyn Dever jako rozporuplně přijímanou Abby (v čase 1:32), ovšem pořádně prohlédnout si ji ještě nemůžeme. Noční scéna v lesích taktéž ukáže členy kultu Seraphites. A pak zde ještě máme postavu, kterou hraje Catherine O'Hara, jež se Joela ptá, co s Ellie udělal. Stále ale není známo, o koho přesně se vlastně jedná.

Více nám toho bezpochyby odhalí první oficiální trailer, který snad dorazí ještě během letoška. Dále se ve druhé řadě ještě ukážou Young Mazino jako Jesse, Danny Ramirez jako Manny, Ariela Barer jako Mel, Tati Gabrielle jako Nora nebo Spencer Lord jako Owen. Druhá řada vyjde na službě Max někdy během roku 2025. 

Když se ještě mrkneme na zbytek videa, dočkáme se také prvních upoutávek na seriál Welcome to Derry, který je prequelem úspěšného hororu To z roku 2017, a také na fantasy sérii A Knight of the Seven Kingdoms (Rytíř Sedmi království), další spin-off Hry o trůny (2011), jenž bude adaptací knižní série Příběhy Dunka a Egga.

Dále se ještě v roce 2025 dočkáme nových seriálových titulů jako Duster, The Pitt a The Gilded Age. S novou sezónou se zas vrátí úspěšný Bílý lotos (2021) a A jak to bylo dál… (2023), pokračování slavného seriálu Sex ve městě (1998). 

Zbytek letoška má však také co nabídnout. Mezi ty nejslibněji vyhlížející tituly patří třeba Tučňák, seriálový spin-off úspěšného Batmana (2022), kde si slavného padoucha opět zahraje Colin Farrell, a pak ještě Duna: Proroctví, prequel, jenž se bude odehrávat 10 000 let před vzestupem Paula Atreida, přičemž bude zkoumat počátky tajemného sesterstva Bene Gesserit.

Za pozornost by také mohla stát animovaná série Creature Commandos, která bude de facto prvním titulem chystaného DCU.

Dalšími novinkami budou ještě The Franchise, Wise Guy: David Chase and the Sopranos a Chimp Crazy. S novými sezónami se také vrací Industry, Hard Knocks, My Brilliant Friend, The Sex Lives of College Girls a Harley Quinn.