Na letošním Comic-Conu přišla řeč i na DC, respektive na chystané rebootované univerzum DCU, které pro nás připravuje James Gunn a Peter Safran. První celovečerní film této nové éry bude Superman, který k nám dorazí v roce 2025. Ještě letos ale bude na službě Max premiérovat nový animovaný seriál Creature Commandos, který se konečně pochlubil prvním oficiálním teaser trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

A ano, také nám to silně připomíná Sebevražedný oddíl, však se také na scénu opět vrací chladnokrevná Amanda Waller v podání Violy Davis, která nový tým antihrdinů sestaví. Podle oficiálního popisu bude seriál sledovat tým uvězněných monster, které budou naverbovány pro mise, jež jsou pro lidi příliš nebezpečné. Když všechno ostatní selže, jsou vaší poslední a nejhorší možností. 

Jak už dlouho víme, v seriálu se nám představí Frank Grillo (Captain America: Návrat prvního Avengera) jako voják a vůdce celého týmu Rick Flag senior, Zoë Chao (Maturitní ročník) jako doktorka a kříženec mořské víly a mořské nestvůry Nina Mazursky, Alan Tudyk (Firefly) jako Batmanův protivník Doktor Phosphorus, David Harbour (Stranger Things) jako Eric Frankenstein, Indira Varma (Hra o trůny) jako Frakensteinova nevěsta, Maria Bakalova (Boratův navázaný telefilm) jako Princezna Ilana Rostovic a Sean Gunn (Strážci Galaxie) jako G.I. Robot a Weasel. Dále se ještě vrací Steve Agee jako John Economos.

Pokud bude seriál slavit úspěch, výše uvedení herci by mohli své postavy jednoho dne ztvárnit i v hrané podobě, prozatím ale není třeba předbíhat. James Gunn je tvůrcem a hlavním scenáristou celého sedmidílného seriálu, v němž o akci a humor jistojistě nebude nouze.

Na službě Max se seriál objeví někdy během prosince.