Někdy během příštího roku by se na službě Max měl objevit seriál Welcome to Derry, který bude prequelem hororu To (2017), úspěšné filmové adaptace slavného hrůzného románu od Stephena Kinga. Natáčení začalo už v květnu loňského roku, nicméně jelikož následně udeřila stávka herců, která v podstatě na několik dlouhých měsíců srazila celý Hollywood na kolena, produkce se musela pozastavit.

Nyní ale showrunner Jason Fuchs hlásí, že konečně padla poslední klapka, tudíž devítidílný seriál může zamířit do postprodukce, aby se připravil na premiéru pro rok 2025. 

Stále však nevíme, o čem přesně vlastně seriál bude. Podle dříve uvedených zvěstí se má zaměřit na jinou skupinku dětí, kterou bude ďábelský klaun Pennywise mučit v 60. letech, pořád to ale ještě nemáme od tvůrců potvrzené. Každopádně je ale jisté, že zmíněného klauna si opět zahraje Bill Skarsgård (Nosferatu), který ho ztvárnil i ve výše zmíněném filmu a jeho pokračování z roku 2019.

Dále se k němu připojí herci jako Alixandra Fuchs (Hatfields & McCoys), Kimberly Guerrero (The English), Dorian Grey (Star Trek: Discovery), Thomas Mitchell (Gangland Undercover), BJ Harrison (Family Law), Peter Outerbridge (Saw VI), Shane Marriott (Fargo), Chad Rook (Billy the Kid), Joshua Odjick (Wildhood) a Morningstar Angeline (Katie se loučí).

Budeme doufat, že se ještě letos dočkáme nějakého traileru, který nám konečně pořádně osvětlí, na co se vlastně budeme moci těšit.

Showrunner Jason Fuchs například napsal letošní akční komedii Argylle: Tajný agent, spolu s ním seriál povede Brad Caleb Kane, jenž psal pro série jako Pod černou vlajkou (2014) a Tokyo Vice (2022). Čtyři epizody natočil také Andy Muschietti, režisér zmíněné filmové adaptace.

Dále hrají Madeleine Stowe, James Remar, Jovan Adepo, Chris Chalk, Chad Rook, Taylour Paige a Stephen Rider.