Do Gothamu se letos vrátíme hned dvakrát. V pokračování úspěšného Jokera (2019) s podtitulem Folie à Deux, kterému nedávno vyšel další oficiální trailer, a také v chystané sérii Tučňák, jež bude spin-offem pár let starého Batmana (2022). Služba Max se nyní pochlubila plnohodnotným trailerem, který si můžete pustit výše.

Hlavní postavou se stává titulní padouch a Batmanův slavný nepřítel, jehož si opět zahraje Colin Farrell. Z nejnovější upoutávky je opět zřejmé, že Tučňák se pokusí využít chaosu v Gothamu, k němuž došlo po událostech filmového Batmana, aby převzal kontrolu nad zločineckým podsvětím města. Příběh by tak měl začít pouhý týden po událostech zmíněného filmu.

Tentokrát také dostává mnohem více prostoru Sofia Falcone (Cristin Milioti), která bude bezpochyby chtít převzít vládu nad impériem svého mrtvého otce. A jak je z traileru vidno, žádná křehká květinka to rozhodně nebude. Taktéž se v traileru mihne i Sal Maroni (Clancy Brown), drsný gothamský gangster, který bude zřejmě taktéž podstatným hráčem v nadcházejícím boji o moc.

Celkově to vypadá na náležitě temnou gangsterku, která bude podle tvůrců v mnohém připomínat legendární Zjizvenou tvář (1983) s Al Pacinem. 

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Lauren LeFranc, která v minulosti pracovala na sériích jako Chuck (2007), Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) a Impulse (2018). O režii prvních dvou epizod se postaral Craig Zobel (Mare z Easttownu).

Dále se v seriálu objeví herci jako Carmen Ejogo, Shohreh Aghdashloo, Michael Zegen, Deirdre O'Connell, James Madio, Scott Cohen a François Chau.

Na službě Max od 19. 9. 2024.