Nacházíte se právě teď v Praze a nemáte co dělat? Tak to byste si mohli naživo zahrát unikátní hru jménem „Najdi v centru Chrise Hemswortha“. Slavný představitel Thora totiž teprve před hodinou (a něco) na svém Instagramu zveřejnil příspěvek, ve kterém se se ženou v centru Prahy ládují trdelníkem se zmrzlinou. Inu, zdá se, že slavný herec asi pořad Janka Rubeše Honest Guide nezná. A to jsme si mysleli, že má větší vkus! Na Hemsworthův příspěvek se můžete podívat níže.

Herec zde však není na žádné dovolené. Hemsworth je už v Praze nějakou dobu, protože zde bude natáčet pokračování nadupaného akčního snímku Vyproštění, ve kterém herec ztvárnil hlavní roli. Samotná produkce druhého dílu tak začne za čtyři dny, tedy 29. 11., přičemž skončit by měla 19. 3. 2022. Hemsworth a jeho manželka jsou momentálně ubytováni v hotelu Four Seasons, kde sídlí i filmový štáb. Herec tam má i vlastní posilovnu, kterou samozřejmě pravidelně navštěvuje, přece nemůže vyjít z kondice! Kromě prací na své fyzičce si zatím ale herec se svou ženou užívá ještě nějaký ten volný čas, dokud produkce nebude zahájena. Vyproštění 2 se tak bude natáčet nejen v Praze, ale i v jejím okolí. 

První díl patří mezi nejúspěšnější filmy, které Netflix vyprodukoval, tudíž bylo jasné, že dvojka na sebe nenechá dlouho čekat. O detailech samotného děje toho zatím ještě moc nevíme, ale rozhodně bude nějakým způsobem navazovat na události prvního filmu. O režii se opět postará Sam Hargrave, plus scénář má zase na starosti Joe Russo. Pokud se vám však nepovede slavného herce dnes najít, tak nezoufejte. V rámci natáčení by zde Hemsworth měl totiž strávit celou zimu.