Zack Snyder znovu oživuje klišé zombie apokalypsy, díky níž na zemi platí právo silnějšího. Režisér, který stojí za vznikem úspěšného remaku kultovního Úsvitu mrtvých od Geoge A. Romera, nyní přichází s akčním zombie hororem Armáda mrtvých (v originále Army of the Dead). Neftlix tento snímek představil v oficiálním teaseru.

Las Vegas - největší město amerického státu Nevada a kolébka hazardu, jejíž přezdívka je pevně spjata s nekonečnými možnostmi bujaré zábavy a snad všemi smrtelnými hříchy. Těch bylo ale v poslední době nejspíš přespříliš, jelikož to vypadá, že tam nahoře přetekl pohár trpělivosti. Jak jinak by se dalo vysvětlit, že se rozzářené ulice lákající k nezapomenutelným zážitkům proměnily v epicentrum zombie nákazy?

Přečtěte si také: Zack Snyder nikdy neviděl svoji Justice League z roku 2017

Příběh snímku se točí okolo skupiny žoldáků, kteří se vydali do karanténní zóny města hříchů, aby zde zrealizovali svou životní loupež. Společnou misi však komplikují hordy nemrtvých, jejichž krvelačné instinkty čekají na sebemenší chybu, díky které by se mohli zakousnout do čerstvého masa. Hazard se životem může začít. Přeživší berou vše.

V akčních scénách se promítne mezinárodní hvězdné obsazení, do něhož spadají například Dave Bautista, Ana de la Reguera, Ella Purnell nebo Hiroyuki Sanada. Snímek Armáda mrtvých se objeví na kartě Netflixu přesně 21. května 2021. Do té doby nezbývá než doufat, že sklidí minimálně stejný úspěch jako režisérův celovečerní zombie debut z roku 2004, který nedávno figuroval v našem TOP 5 žebříčku.