Black-ops veterán Tyler Rake, kterého si opět zahraje Chris Hemsworth, se vrací. V Praze totiž včera oficiálně začala produkce pokračování filmu Vyproštění, který se před rokem stal pro Netflix vyloženě zlatým dolem. Na úspěch proto naváže druhý díl, který se bude z velké části natáčet i v České republice. Přednedávnem se Hemsworth na svém Instagramu pochlubil příspěvkem, ve kterém se jeho žena láduje místní českými „delikatesami“, ovšem to bylo ještě v době, kdy měl herec volno. Nyní je čas se zase vrátit do práce. O zahájení natáčení na svém instagramovém účtu mimo jiné informoval i režisér Sam Hargrave, který měl na starosti i první díl. Na jeho příspěvek z konce prvního dne natáčení se můžete podívat níže. 

Kromě oznámení o konci prvního natáčecího dne režisér zmínil, že jim během práce napadnulo hodně sněhu, ovšem údajně to na kameře vypadalo skvěle. Zároveň by to v rámci filmu mohl být hezký kontrast oproti prvnímu dílu, který se odehrává v horké Bangladéši. O příběhu zatím nevíme takřka nic, ale na scénáři opět pracoval Joe Russo, který ještě před rokem fanouškům sliboval, že druhého dílu bychom se měli dočkat tento podzim. Jak už je ale v dnešní době zvykem, vše zkomplikovala pandemie koronaviru, kvůli které musela být produkce odložena. Po druhém díle by ale Hargrave a Russo celou filmovou sérii neradi opouštěli, údajně by z ní vlastně chtěli vytvořit nové velké univerzum, ze kterého by následně vycházely i další filmy. Vše ale bude záležet na tom, jak velký úspěch zaznamená druhý díl. 

Vyproštění 2 zatím ještě nemá oficiální datum premiéry, ale vzhledem k tomu, že již začala produkce, tak se ho pravděpodobně dočkáme někdy během druhé poloviny příštího roku. Hemsworth se svou přípravou každopádně nezahálel, pravidelně v Praze chodil do posilovny, aby nevyšel z formy. Můžeme si tudíž být jistí tím, že i ve druhém díle nás čeká pořádná porce akční zábavy.