Po dlouhé době tu máme další díl ezrovinek! Který je v podstatě jen o tom, aby ujasnil, kdy vyjde další. Jak už nějaký ten čas víme, Ezra Miller, taktéž znám pod jmény jako Zhouba Havaje, Houba z Havaje, Tvůrce Planet a Náš Pán a Spasitel, minulý měsíc stanul před soudem ve Vermontu, protože byl obviněn z vloupání do cizího domu, z něhož údajně ukradl několik lahví alkoholu. Obvinění je tak dvojité – vloupání do okupovaného domu a drobná krádež. A také víme, že pokud bude problematický herec usvědčen z obou obvinění, hrozí mu až 26 let za mřížemi, stejně tak i pokuta ve výši 2000 dolarů.

Rozsudek ale samozřejmě ještě nepadl, protože řízení bude pokračovat. Nakonec to ale nebude letos, datum dalšího soudního jednání bylo stanoveno až na 13. 1. 2023. Tak uvidíme, zda se v onen den již rozhodne o osudu potížisty, z jehož malérů by se dala natočit slibná tragikomická minisérie. 

Miller má zakázáno jakkoliv kontaktovat majitele domu, který se stal obětí jeho řádění, s čímž Miller následně souhlasil. U soudu každopádně herec prohlásil, že se cítí být nevinný. Díky záběrům z reportáže od NBC také víme, v jakých šatech se herec u soudu nakonec objevil. A k našemu opravdu velkému překvapení musíme říct, že vypadá… docela normálně. Když se totiž psalo, že Miller se objevil na soudním řízení neformálně oblečený, tak vzhledem k jeho bizarnímu šatníku to vyvolalo otázku, s čím tam asi tak přišel. Na část z reportáže se můžete podívat níže.

To celé znamená, že případných dalších dílů ezrovinek se dočkáme až po novém roce, ale stále je možné, že vyjdou ven další informace o jeho šílených kulišárnách z minulých měsíců. Miller každopádně slíbil, že se už polepší, přičemž se zároveň omluvil jak studiu Warner Bros. Discovery, tak i všem, kterým svým jednáním ublížil. Tím v podstatě zajistil, že jeho sólovka o Flashovi skutečně příští léto vstoupí do kin, v rámci čehož se také bude částečně podílet na jeho propagaci. Tedy pokud ho nečeká nějaké to vězení. 

Když už jsme u toho Flashe, minulý měsíc jsme se také dočkali zvěstí o tom, že Warner Bros. Discovery údajně zvažuje bleskurychlého hrdinu po premiéře přeobsadit, přičemž nejpravděpodobnějším kandidátem se zatím zdá být britský herec George MacKay.

To se ale patrně potvrdí až po uvedení filmu do kin, k čemuž dojde 22. 6. 2023.