A máme tady září/september, děti ze středních a základních škol už začaly svou školní docházku a období Vánoc se už pomalu blíží. My se však v dnešním článku posuneme o měsíc dozadu od Vánoc a podíváme se, co si pro nás nakladatelství CREW chystá na listopad/november. Už teď vám můžeme říci, že titulů je zase pořádné množství, takže se pohodlně usaďte a užijte si článek. Snad si z toho výběru dokážete nějaký ten kousek do sbírky vybrat.

Přečtěte si také: Nakladatelství CREW nám servíruje ediční plán pro měsíc září

První vlnu vydávání, která odstartuje 2. listopadu/novembra, otevře oblíbený ninja Naruto se svým 48. dílem, ve kterém pokračuje naprosto epický souboj s Painem v Konoze. Druhý titul bude taktéž kultovní japonskou značkou. Na scénu se vrátí série Pokémon: Red a Blue, jejíž první díl bude teprve vycházet teď v září/septembri. První vlnu ukončí komiks Čertovská tlama/Tulipánek, jenž nás zavede do role ruských emigrantů, kteří spolu z bývalého Sovětského svazu přináší i mnohá děsivá tajemství.

Další týden, respektive 9. listopadu/novembra, se vrátíme k superhrdinským komiksům. Fanoušci Marvel univerza se mohou těšit na svazek s názvem Silver Surfer: Podobenství, které je jedním z největších děl již zesnulého otce superhrdinů, Stana Leeho. Pokud patříte mezi fanoušky DC univerza, nebojte se, i vy se dočkáte.

Přečtěte si také: Dávný slib rozruší Batmanovu svatbu s Catwoman

Vedle Silver Surfera vyjde i svazek Batman 7: Svatba, který přímo navazuje na ten minulý, o kterém jsme vám přinesli samostatný článek. Dočká se už konečně Batman svatby s Catwoman? Jako poslední titul v této vlně se nám ukáže manga s názvem Čarodějova nevěsta 12, kde se opět dozvíme nové informace o příběhu mladé čarodějky Čise.

Třetí vlna nás čeká 16. 11. a tentokrát udělá CREW obrovskou radost videoherním fanouškům. Teď však nepřeskakujme a podívejme se na první titul, kterým je klasický měsíčník Bart Simpson 11/2020. Tentokrát se Bart Simpson objeví před školním soudem, kde ho bude obhajovat Ralph Wiggum.

Přečtěte si také: Masivní lorebook The World of Cyberpunk 2077 byl odložen

Tak a teď k tomu nejzajímavějšímu. Většina hráčů asi ví, že společnost Dark Horse spolupracuje s herními studii a vytvářejí pro ně obrovské artbooky a lorebooky. A taky asi všichni vědí, že polské studio CD Projekt RED bude právě v listopadu/novembri vydávat extrémně očekávané RPG Cyberpunk 2077. A co by to bylo za hru od tohoto oblíbeného polského studia, kdyby si společnost nepřipravila nějaký dodatečný merch. Asi už tušíte, kam tím míříme.

CD Projekt RED si ve spolupráci s Dark Horse připravil pro fanoušky obrovský lorebook The World of Cyberpunk 2077, který bude právě nakladatelství CREW vydávat v českém překladu pod názvem Svět hry Cyberpunk 2077. Ve třetím a zároveň posledním titulu této vlny se podíváme na divoký západ ve třetím díle westernové manga série Zelená krev - Green Blood.

Tak a máme tady konec, nicméně v této poslední vlně, která vyjde 23. listopadu/novembra, bude opravdu natřískáno. První titul nás zavede do kostičkového světa Minecraftu. Pro fanoušky je totiž připravená Druhá kniha příběhů.

Následně si společně s Avengers zabojujeme ve čtvrtém svazku s podtitulem Válka říší. Po pěti měsících se vrátíme ke komiksové adaptaci humorného seriálu Rick a Morty. Tito dva nesourodí hrdinové se nám ukáží již v páté komiksové knize.

Celý měsíc uzavřou tři pokračování oblíbených manga sérií. Jmenovitě Fullmetal Alchemist 12, My Hero Academia 6: Potíže a Berserk 3. Na své si tedy přijdou i fanoušci japonského komiksu.

Tak a to je pro měsíc listopad/november vše. Doufáme, že se vám výběr titulů líbí a že jste si nějaký z nich vybrali. Až se bude blížit jejich vydání, přineseme vám samostatný článek o těch nejzajímavějších komiksech z tohoto edičního plánu. Do té doby si můžete zkrátit čas grafickými romány, které vycházejí v září/septembri.