Neuběhla ani dlouhá doba od vydání článku, ve kterém jsme vás informovali o edičním plánu nakladatelství CREW pro měsíc srpen/august a samotný vydavatel už nás láká na další komiksy, které budou vycházet během září/septembra. A jestli jsme říkali, že je srpnový/augustový počet nových komiksů vydatný, tak tentokrát bude velmi vydatný. A to také díky tomu, že má září/september celkem pět pracovních týdnů. A tudíž nás čeká celkem 5 vln. Tak si pojďme postupně říci, na co se můžeme těšit.

Přečtěte si také: Nakladatelství CREW nám servíruje ediční plán pro měsíc září

V úterý 1. 9. 2020 můžeme očekávat celkem tři tituly, které potěší převážně děti a fanoušky superhrdinů. Celý výběr otevře oblíbený génius, miliardář, playboy a filantrop Tony Stark se svým svazkem Iron Man 1: Muž, který stvořil sám sebe, jenž je prvním dílem nové oblíbené série o Iron Manovi. Následovně zamíříme do Springfieldu za Bartem Simpsonem. Tentokrát se nevžijeme do příběhu krátkého měsíčníku, ale do velkého svazku s názvem Velká zdivočelá kniha Barta Simpsona, která se skládá ze svazků č. 21 - 24. Titulem, který uzavře první vlnu bude Pokémon - Red a Blue. Získání práv pro tento komiks bylo velmi obtížné, takže pokud máte Pokémony rádi, určitě se nebojte podpořit českého vydavatele samotnou koupí.

Druhá vlna přijde 8. 9. 2020 a můžeme v ní očekávat 4 rozdílné tituly. První komiks potěší určitě všechny dětské čtenáře, protože se vrací oblíbený kocour Garfield se svým 54. dílem, jenž nese podtitul Pozor! Nadrozměrný náklad. Jako další se vrátí série Žoldnéř se čtvrtým dílem s podtitulem Oběť. Tato série od Vicenta Segrella vyniká překrásnou kresbou a neměla by chybět v knihovně každého fanouška fantasy komiksů. Poslední dvě místa budou patřit superhrdinům, ale z odlišných komiksových dílen. Nejdříve nás přivítá Astonishing X-Men 3: Rozervání od Marvel Comics. Poslední titul udělá radost fanouškům mangy, protože se vrací akční manga série Gantz se svým 27. svazkem, jež nás zavede do obrovské války.

Následující a zároveň třetí vlna, která proběhne 15. 9. 2020, bude patřit převážně superhrdinům. Jako první se nám představí superhrdina od Marvel Comics, Spider-Man, s novým svazkem Peter Parker - Spectacular Spider-Man: Návrat do minulosti. To je pořádně dlouhý název. Než se vrátíme k dalšímu hrdinovi, přivítá nás oblíbená hororová manga Death Note se svým dalším dílem s názvem Zápisník smrti: Další zápisky - Případ Losangelské sériové vraždy B.B. Dobře, to je další dlouhý název. Nezdá se vám, že je v tomto výběru zatím nějak přemarvelováno? Nakladatelství CREW si to myslí taky a tak nám jako poslední titul této vlny vydají komiks s názvem Batman: Bílý rytíř.

Pomalu se dostáváme k předposlední vlně, která proběhne 22. 9. 2020. Zde můžeme kromě pravidelného měsíčníku Bart Simpson očekávat další dva tituly, z toho jeden je přímo legendární. Teď však nepředbíhejme a začněme prvním titulem, kterým je čtvrtý díl hororové manga série Královská hra. V té se ocitneme ve vesnici Jonaki, kde zemřelo při Královské hře 18 z 32 žáků. A teď se dostáváme k tomu legendárnímu komiksu, nebo spíše k dotisku jednoho z několika dílů, který vyšel již v roce 2004. Nakladatelství CREW se totiž rozhodlo dotisknout druhý díl legendárního komiksu s názvem Lobo se (z)vrací s novým cover artem. Těšíte se?

Tak a jsme ve finální vlně, kterou můžete očekávat 29. 9. 2020. Komiksová adaptace románů od Stephena Kinga, Temná věž, se po kratší odmlce vrací zpět s titulem Temná věž - Pistolník 3: Bitva u Tulu. O předchozím dílu jsme vás informovali v samostatném článku, tak se můžete podívat, o čem tato série je. Následující komiks udělá opět radost fanouškům DC. Na scénu přichází svazek Liga spravedlnosti 6: Lid versus Liga spravedlnosti, jenž nám ukáže nové dobrodružství tohoto silného uskupení superhrdinů z univerza DC Comics. Celý ediční plán pro měsíc září/september uzavře dark fantasy manga Berserk se svým druhým dílem. Jelikož se jedná o v Česku začínající sérii, určitě se podívejte na článek o prvním dílu, který nedávno vyšel. Tato manga udělá radost i nečtenářům japonského komiksu.

Přečtěte si také: Temná fantasy manga Berserk má své datum vydání

Tak a to je vše z edičního plánu nakladatelství CREW pro měsíc září/september. Doufáme, že vám aspoň jeden z uvedených titulů udělal radost. Pokud by vás zajímaly bližší informace o všech titulech, až se bude blížit datum vydání, přineseme vám samostatné články o každém titulu z toho výběru. Do té doby si aspoň můžete zkrátit čas články o komiksech, které vyjdou v srpnu/augustu.