Minulý podzim Netflix představil svůj vůbec nejdražší film, kterým byla akční komedie Red Notice. A i přestože kritikům a mnohým divákům snímek příliš nevoněl, rozhodně se nedá říct, že by se jednalo o špatně investované peníze. Už během prvního měsíce zaznamenal film až 360 milionů zhlédnutých hodin, není proto divu, že Red Notice se následně stal vůbec tím nejsledovanějším filmem, jaký Netflix kdy vyprodukoval. Sesadil tak z trůnu sci-fi horor Bird Box, který vyšel v roce 2018. Jak to tedy vypadá s případným pokračováním? Ještě před několika dny jsme vás informovali o tom, že producent Hiram Garcia je ochotný začít o dalších dílech jednat pouze v případě, že o ně budou stát diváci. A jak se nyní zdá, Netflix je s reakcemi opravdu natolik spokojený, že údajně dal zelenou ne jednomu, ale hned dvěma sequelům. 

Deadline informoval o tom, že Netflix nařídil výrobu dvou dalších dílů, které budou spadat pod jednu velkou produkci. Ta znamená, že natáčet se bude souběžně jak druhý, tak i třetí díl. Opět se do nich má vrátit ono hrdinské trio, které tvoří herci Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds. Celý projekt je ale údajně zatím ještě v plenkách, scénář se teprve začíná psát, přičemž produkce začne až někdy během roku 2023. Nutno ovšem dodat, že oni tři výše zmínění herci jsou v Hollywoodu momentálně hodně žádaní, tudíž produkce se také bude muset přizpůsobit jejich rozvrhu. K trojici se údajně mají v budoucích sequelech připojit i další známé hollywoodské tváře, které se ujmou rolí zcela nových hrdinů, případně padouchů. 

O scénář se opět postará Rawson Marshall Thurber, který je zároveň i režisérem prvního dílu. Po jeho rozporuplném přijetí si ale bude muset Netflix dávat majzla, negativní ohlasy, které film obdržel, mohou ovlivnit celkový zájem, což se pak může nepěkně projevit na následné sledovanosti obou nadcházejících dílů. Zároveň ale také záleží na tom, kolik peněz do nich Netflix vrazí, plus i o jaké herecké posily se bude jednat. Uvítali byste pokračování pár měsíců staré akční komedie?