Ano, řádění Zhouby Havaje alias Ezry Millera alias Našeho Pána a Spasitele sice už patrně skončilo, protože herec se za své šílené a vyloženě až tarantinovské chování z posledních měsíců omluvil jak veřejnosti, tak i studiu Warner Bros. Discovery, které zvažovalo zrušení premiéry filmového Flashe. Ale i když se herec zklidnil a momentálně podstupuje od studia vyžadovanou léčbu, stále ho ještě čekají nepříjemné následky za jeho činy.

Jak jsme vás před necelými dvěma měsíci informovali v předchozích ezrovinkách, herce čekalo soudní řízení ve Vermontu, kde byl obviněn z vloupání do cizího domu, z něhož údajně ukradl několik lahví alkoholu. Soudní řízení mělo začít už minulý měsíc, ale zdá se, že bylo posunuto až na tento říjen. Dnes ráno tak Miller konečně stanul před soudem, kde prohlásil, že je nevinný

Obvinění je tak dvojité – vloupání do okupovaného domu a drobná krádež. Pokud ale bude Miller skutečně usvědčen z obou obvinění, hrozí mu až 26 let vězení, zároveň také možná bude muset zaplatit pokutu ve výši 2000 dolarů.

Jistě, to jsou pro hollywoodskou celebritu v podstatě jen drobné, ale vyhlídka vězení je už pro třicetiletého herce samozřejmě mnohem děsivější. Millera taktéž měly během činu zachytit bezpečností kamery, tudíž místní police se následně rozhodla jednat.

Herci bylo zároveň zakázáno jakkoliv kontaktovat majitele domu, který se stal obětí jeho řádění, s čímž Miller následně souhlasil. Ezra se u soudu údajně objevil neformálně oblečený, ovšem vzhledem k jeho neuvěřitelně pitoresknímu a bizarnímu šatníku moc nevíme, co si pod tím máme představit. 

Soudní řízení bude každopádně v zatím nespecifikované datum pokračovat, tudíž se necháme překvapit, jak se z toho Ezra vyvrtá. I tak výše zmíněné studio Warner Bros. Discovery počítá s tím, že Flashe vydá příští léto, přičemž Miller by se měl z části podílet na jeho propagaci.

O dalším průběhu vás budeme určitě informovat. Však tu jde o osud ezrovinek!