Disney vydalo další oficiální trailer nadcházejícího snímku Expedice: Džungle (v originále Jungle Cruise), filmové adaptace slavné parkové atrakce, kde s v hlavních rolích ocitají Dwayne Johnson a Emily Blunt. Přestože se na první pohled jedná o bláznivou jízdu, nové ukázky dávají divákům najevo, že si v srdci amazonského pralesa užijí daleko více zábavy, než by se od podobného konceptu, pro který složila oficiální soundtrack legendární kapela Metallica, dalo očekávat.

Trailer začíná scénou, ve níž se Lily (Blunt) a Frank (Johnson) ze všech sil snaží uniknout před neznámými zabijáky. Vzápětí se představuje hlavní téma celého snímku, jež to točí okolo mýtického stromu ukrytého v srdci džungle, který podle legend dokáže vyléčit jakoukoliv nemoc. Proto se Lily, uznávaná doktorka z Londýna, vydala do jejích útrob, aby přinesla lékařský pokrok celému lidstvu.

Přečtěte si také: Nejnovější spin-off akční franšízy G. I. Joe nese podtitul Snake Eyes, snímek se představil v oficiálním traileru

V cestě jí ale stojí řada nelehkých překážek, které se kvůli pastem, divoké zvěři, příšerám a německé ponorky vyzbrojené torpédy nese ve znamení smrtelného nebezpečí. S každým dalším odkrytým tajemstvím se sázky na život a na smrt zvyšují a osud její výpravy – stejně jako moderní medicíny – visí na vlásku.

Dobrodružný snímek Expedice: Džungle, za kterým stojí režisér Jaume Collet-Serra, se poprvé ukázal na jaře roku 2020, kvůli pandemii COVID-19 byla ale jeho premiéra odložena. Nyní se chystá udeřit na globální publikum, a to konkrétně 30. července 2021, kdy se zástupce úspěšné Disneyland franšízy objeví v kinech. V rámci obsazení se diváci mohou těšit také na další hvězdy jakou jsou Jack Whitehall, Paul Giamatti či Edgar Ramirez.