„Každý bojovník má nějaký začátek,“ zaznívá v oficiálním traileru nadcházejícího spin-offu G. I. Joe franšízy, který nese podtitul Snake Eyes. V hlavní roli akcí nabitého snímku, který vzešel ze spojení studií Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures a Skydance, se objeví Henry Golding coby nepříliš komunikativní válečník ninja hledající místo, kam by mohl patřit.

Po více než 600 let přinášeli bojovníci ninja světový mír. Jejich vliv ale postupně slábne, nakolik chybí mladí učedníci, kteří by dokázali projevit potenciál k rozšíření těchto řad. Snake Eyes (Golding), houževnatý samotář, se však po záchraně dědice starodávného japonského klanu Arashikage ocitá na půdě nemilosrdného výcviku, který sice přináší nové šrámy na těle, ale zároveň poskytuje jednu z nejcennějších komodit – domov.

Přečtěte si také: Krvavá pomsta v podání španělského akčního thrilleru Xtreme se blíží

Odtud je záhy vyslán zpět na misi do světa vybuchujících aut, naostřených mečů a nervy drásajících přestřelek, kde bude muset setrvat do té doby, než se mu podaří odhalit všechna tajemství z minulosti. Zkouška, která otestuje jeho čest a věrnost klanu, musí být splněna i za cenu, že by to znamenalo ztrátu důvěry těch nejbližších. A to je přitom jen pouhý začátek.

Akční snímek G. I. Joe: Snake Eyes od Roberta Schwentke se dočká divácké pozornosti již 23. července 2021, kdy se objeví ve vybraných kinech. Kromě hlavního protagonisty si v něm zahrají také Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, nebo Haruka Abe.