Už za necelé tři měsíce bychom se na Netflixu měli dočkat zbrusu nového akčního thrilleru, který ponese název The Gray Man. Snímek by mohl české a slovenské filmové fanoušky zaujmout nejenom díky slibnému obsazení, ale také díky faktu, že značná část filmu se natáčela v Praze. A teprve nedávno se Netflix pochlubil s další várkou zbrusu nových fotek, které si můžete prohlédnout níže. Fotky jsou často dobrou známkou toho, že oficiální trailer je již za rohem. Tak uvidíme, zda to bude platit i v případě Gray Mana. Každopádně se bude jednat o jeden z nejdražších filmů, jaké Netflix kdy vytvořil, jeho rozpočet by se totiž měl pohybovat někde kolem 200 milionů dolarů. Což je číslo, kterým se mohl chlubit i akčňák Red Notice. Jenom tedy doufejme, že The Gray Man bude mít o něco lepší recenze. 

Příběh bude vyprávět o bývalém CIA agentovi jménem Court Gentry (Ryan Gosling), který je nyní na dráze profesionálního zabijáka. Při jedné velice náročné misi tak očekává záchranný tým, který ho má vytáhnout z jakéhosi maléru. Posléze ale zjistí, že místo toho ho tým přijel zabít. Gentry, který následně o své organizaci zjistí informace, jež nikdy neměly spatřit světlo světa, se proto pouští do boje se svými bývalými kolegy, kteří chtějí jeho hlavu. Na tu každopádně vypsal odměnu schopný Lloyd Hansen (Chris Evans), jeden z jeho bývalých parťáků, který taktéž není žádným ořezávátkem. Snímek by tak měl vycházet podle stejnojmenné předlohy, kterou v roce 2009 napsal americký autor Mark Greaney. 

O režii snímku se postarají režiséři posledních dvou Avengerů, tedy Anthony Russo a Joe Russo. Dočkáme se taktéž hereckých sympaťáků jako Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze a Dhanush.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 22. 7. 2022.