Přesně za měsíc bude na Netflixu premiérovat pokračování úspěšného akčňáku Vyproštění, ve kterém se v hlavní roli opět objeví Chris Hemsworth. Služba se proto pochlubila plnohodnotným oficiálním trailerem, ze kterého je patrné, že se tvůrci pokusili posunout hranice akčního žánru na novou úroveň. Podívat se na něj můžete výše.

Nejnovější upoutávka nám potvrdí, že příběh dvojky se bude odehrávat asi devět měsíců po událostech jedničky, ve které drsňácký žoldák Tyler Rake (Hemsworth) málem zemřel v Bangladéši. Nyní ale Rake opět nabral dostatek sil na to, aby se vrhl do další akce. A samozřejmě opět nepůjde o žádnou procházku růžovým sadem. Rake dostane za úkol zachránit rodinu gruzínského gangstera z vězení a dostat ji do bezpečí. Scénu z věznice nám již ukázal první teaser, ovšem nejnovější trailer nám ukáže akční sekvenci z jedoucího vlaku, na který údajně během natáčení přistál skutečný vrtulník. A je zřejmé, že Rake se opět s ničím párat nebude. 

Pokračování Vyproštění tak opět nabídne řadu akčních pasáží, z nichž bude padat brada na zem, včetně i jedné scény na jeden záběr, která bez střihu trvá celých 21 minut. A to je obzvlášť pro akční filmy vždy velká výzva, ale když se zadaří, může to být lahůdka pro divácké oči. Z traileru je taktéž zřejmé, že se vrací i Rakeova spojenkyně Nik Khan, kterou opět ztvární Golshifteh Farahani.

Upoutávka taktéž naznačuje, že Rake se zná se ženou, kterou musel z věznice dostat, ale další spojitost mezi nimi zůstává tajemstvím. Potěší každopádně fakt, že podstatná část filmu se natáčela v České republice, přesněji v Praze a Mladé Boleslavi. Pokud bude snímek na platformě slavit podobný úspěch, který zaznamenala i jednička, v budoucnu bychom se mohli dočkat i třetího dílu. 

Na křeslo režiséra opět usedl Sam Hargrave, scénáře se zas ujal Joe Russo, kterému s vymyšlením filmového příběhu pomohl jeho bratr Anthony.

Dále se dočkáme ještě herců jako Adam Bessa, Tinatin Dalakišvili, Patrick Newall, Daniel Bernhardt, Rayna Campbell, Dato Bachtadze a Tornike Gogrichiani.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 16. 6. 2023.