Netflix se svým virtuálním panelem TUDUM, jenž nám představí nálož nejrůznějších filmových a seriálových projektů, kterých se na slavném streamovacím gigantovi dočkáme, počítá i letos. Ovšem pozor, oproti předešlým ročníkům k nám dorazí už o něco dříve! Celosvětový panel započne již 17. 6. 2023 v brazilském São Paulu, to znamená už skoro za dva týdny!

Opět se tak můžeme těšit na další várku nejrůznějších novinek, upoutávek, dosud neviděných záběrů z různých filmů a seriálů a rozhovorů. Na to vše ostatně láká upoutávka, na kterou se můžete podívat výše. Ta mimo jiné slibuje účast hvězd jako Chris Hemsworth, Gal Gadot, Arnold Schwarzenegger a dalších. Netflix sice neoznámil, na kterých platformách bude událost streamovat, ale podle všeho by měl být Youtube a Instagram jistota.

Akce dále láká na více než 100 netflixových hvězd a přes 45 seriálů, filmů a her, o kterých by se mělo na panelu mluvit. Zkrátka a dobře se připravte na mega velikánskou nálož novinek. 

Co se filmové nabídky týče, jsme velice zvědaví na to, zda nám letošní TUDUM konečně nadělí nějaký pořádný trailer na epickou sci-fi Rebel Moon, o kterou se postaral Zack Snyder. Inu, ve výše uvedené upoutávce je snímek zmíněn, tudíž je to rozhodně velice pravděpodobné.

Zvědaví jsme ovšem také na špionskou akci Heart of Stone s Gal Gadot, heist komedii Lift s Kevinem Hartem a sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona s Jamiem Foxxem a Johnem Boyegou.

Ze seriálové sekce bude určitě řeč o třetí řadě Zaklínače, finálových řadách Stranger Things a Cobra Kai, přičemž možná přijde řeč i na druhou sezónu jihokorejského hitu Hra na oliheň.

V live-streamu panelu bychom se následně měli dočkat také hvězd jako Henry Cavill, Zack Snyder, Nicola Coughlan, Chase Stokes, India Amarteifio, Gordon Cormier, Jess Hong, Benedict Wong a Inaki Godoy. 

Pokud budete chtít TUDUM sledovat živě, udělejte si k tomu nějaké kafíčko, protože u nás přibližně dvouhodinová akce začne ve 22:30 středoevropského času.

My na Nerdfixu si už každopádně prolamujeme prsty a připravujeme energiťáky, protože budeme tradičně o jednotlivých novinkách psát hned po jejich představení na panelu. Takže až se v neděli ráno probudíte, na webu už bude hezká nadílka všemožných článků. Nebo si užijte komentovaný přímý prenos spolu s námi!