Tři prostitutky, jeden cíl. Zběsilý útěk z nevěstince od tvůrců úspěšného Papírového domu (2017) odstartuje už v druhé polovině tohoto měsíce. Dramatický seriál Holky z červeného gauče (v originále Sky Rojo), který je nabitý akčními scénami, se nedávno připomněl v oficiálním traileru.

Privátní klub na Kanárských ostrovech, který slouží k uspokojování nevybíravých potřeb členů bohaté pánské komunity. Každou noc tu prosedí na červeném koženkovém gauči, kde se snaží vypadat natolik přitažlivě, aby se s nimi nějací ohavní chlapi chtěli vyspat. Právě to je tvrdá realita Wendy, Giny a Coral alias tří žen chycených v pasti profesionální prostituce, z níž za normálních okolností není úniku.

Přečtěte si také: Záchrana malého chlapce v tureckém sociálním dramatu Papírový život již brzy na Netflixu

Kubánka, Argentinka a Španělka však společnými silami porazí svého pasáka a vydají se vstříc vidině nového života. Záhy ale zjistí, že původní majitelé nemají rádi, když se jejich „stroje“ na vydělávání peněz vzdálí příliš daleko od zákazníků. Otázkou ale zůstává, zda se trojice odvážných žen během útěku skutečně ocitá v roli prchajících zajíců, nebo rafinovaných lišek.

Do temného zákulisí prostituce nahlédne první řada španělského seriálu Holky z červeného gauče přesně 19. března 2021, kdy přistane na kartě Netflixu. V hlavních rolích akčních scén, ve kterých nebudou chybět nemilosrdné přestřelky či odér spálených pneumatik, se divákům představí Lali EspósitoYany Prado nebo Verónica Sánchez.