Manga série Bleach od Titeho Kuba patří společně s Narutem mezi nejoblíbenější mangu současnosti. Je tedy zcela jasné, že bude české vydavatelství této série, nakladatelství CREW, chrlit jeden svazek za druhým, aby uspokojilo poptávku fanoušků.

Přečtěte si také: Červnová dávka pokračování oblíbených manga sérií

Zatím posledního 23. svazku mangy Bleach s podtitulem Mala Suerte! jsme se dočkali na konci měsíce června/júna tohoto roku. V tomto svazku se hlavní hrdina Ičigo společně s Rukiou utkal s Grimmjowem Jaegerjaquezem. A taktéž se schylovalo ke kruté bitvě mezi Sběrači duší a Arrankary.

Jak ale celý příběh pokračuje dál? To se dozvíte ve 24. svazku s podtitulem Immanent God Blues, který vydalo nakladatelství CREW v úterý 27. října/októbra 2020. Jako každá nová kniha je k dostání na eshopu nakladatelství s počáteční 20% slevou.

Na závěr se s vámi rozloučíme oficiální anotací: „V Karakuře zuří lítý boj. Ičigo musí ochránit zraněnou Rukiu a utkat se s nepřítelem, který je o mnoho silnější než všichni předchozí Arrankaři. Kamarádi ze Soul Society mu sice běží na pomoc, ale zdá se, že tentokrát už jejich schopnosti stačit nebudou...“