Před pár dny jsme vás informovali o nové sérii Orange, to však není jediná manga, kterou nakladatelství CREW připravuje na měsíc červen/jún. K této neotřelé novince budou ještě vycházet 3 pokračování již známých a oblíbených sérií. Pojďme si o nich teď něco málo povědět.

Tokijský ghúl: re

První pokračování, které můžeme očekávat, bude pátý díl z dark fantasy série Tokijský ghúl: re. Na něm pracoval známý japonský autor Sui Ishida, který má na svědomí jak Tokijského ghúla, tak i celou sérii s přízviskem re. 

Co nás ale čeká v pátém díle? „Cukijama je nadále odhodlaný vrátit Kanekimu vzpomínky, ale jeho urputná snaha nevyhnutelně přitahuje nechtěnou pozornost. Hrozí rodu Cukijamových zkáza? A jakou roli v tom sehraje bizardní inspektor Kidžima?“ To se již brzy dozvíte v novém díle ze série Tokijský ghúl: re. Ten by měl světlo světa spatřit 23. června/júna 2020.

Zaslíbená Země Nezemě

Další manga na našem seznamu má s tou předešlou něco společného. Tím je datum vydání, které taktéž spadá na 23. června/júna 2020. Jedná se o velice oblíbenou fantasy sérii Zaslíbená Země Nezemě. Blíže řečeno o její sedmý díl. Ten mají na svědomí japonští tvůrci Kaiu Širai a Posuka Demizu, kteří stojí za všemi díly z této série.

Děti ze sirotčince Grace Field konečně dorazily do vytouženého cíle a na malou chvíli jsou v bezpečí před démony. Je však tohle opravdu to, o čem snily? Po prvotním nadšení z dosaženého cíle totiž přicházejí deziluze. Emma s přáteli pomalu zjišťuje, že jejich starosti ještě zdaleka neskončily. To jak příběh dopadne se dozvíte již brzy v sedmém díle ze série Zaslíbená Země Nezemě.

Bleach

Na závěr tady máme jednu z nejoblíbenějších mang současnosti. Tou je bezpochyby série Bleach, která má v češtině vydaných 22 dílů. Z toho tedy vyplývá, že nás brzy čeká 23. díl, který nese název Mala Suerte! Ani u této mangy se autor nemění, tudíž na 23. díle pracoval známý tvůrce Noriaki Kubo (pseudonym Tite Kubo).

A co nás v Mala Suerte! čeká? Aizen stále nevzdává svůj plán a posílá tedy do světa živých postrach všech duší, Grimmjowa Jaegerjaqueze, aby změřil své síly s hrdinou Ičigem. Na souboj však náš hrdina nebude sám, protože mu na pomoc míří Rukia společně s posilou ze Soul Society. Mezi Sběrači duší a Arrankary se schyluje ke kruté bitvě. Narozdíl od ostatních mang si na Bleach 23 počkáme o týden déle, datum vydání je stanovené na 30 června/júna tohoto roku.

Přečtěte si také: Životní příběh o přátelství, nápravě životních chyb a lásce? To je první díl nové mangy s názvem Orange

Pokud vás některá z uvedených mang zaujala, anebo patříte ke stálým fanouškům těchto sérií, budete je moci zakoupit v uvedená data na eshopu nakladatelství CREW, kde najdete i předešlé díly.