Klid, tohle není žádná nová ezrovinka, tentokrát je opravdu řeč pouze o nadcházejícím DC filmu, ve kterém Ezra Miller alias Zhouba Havaje ztvárňuje bleskurychlého titulního hrdinu. Podle nedávných informací totiž vyšlo najevo, že filmového Flashe se nakonec dočkáme o několik dní dříve. Původně byla premiéra naplánovaná na 22. 6. 2023, ovšem studio Warner Bros. Discovery se rozhodlo, že ve svém rozvrhu udělá menší změny. Ty se dotkly i premiéry Flashe, tudíž slavný DC hrdina by k nám měl přisvištět už 15. 6. 2023.

To tudíž znamená, že Flash se v kinech utká s očekávanou pixarovkou Elemental, která bude mít premiéru ve stejný den. Spolu s druhými díly Aquamana a Shazama se tak bude jednat o film, který vznikal za starého režimu Warner Bros., necháme se proto překvapit, nakolik ovlivní budoucnost celého filmového DC, jehož vedení nedávno převzali James Gunn a Peter Safran. 

Flash se už také dočkal testovacího promítání, přičemž server Deadline informoval o tom, že dopadlo naprosto excelentně. Některé jejich zdroje dokonce říkají, že film je s kvalitou na stejné úrovni, na které je i MCU snímek Spider-Man: Bez domova, jenž patří mezi komerčně nejúspěšnější a nejlépe hodnocené marvelovky všech dob.

Velký vliv na to ale má patrně i fakt, že se ve filmu dočkáme dvou Batmanů. Prvního v podání Bena Afflecka, jehož verze netopýřího ochránce Gothamu se stala jednou z nejvíce ikonických postav DCEU, a druhého v podání Michaela Keatona, jenž se do jedné ze svých nejslavnějších rolí vrátí po více než třiceti letech. Keaton se měl původně objevit už ve snímku Batgirl, ale jak víme, ten zastihl strašlivý osud zrušení premiéry výše zmíněným studiem.

Necháme se každopádně překvapit, zda bude z Flashe skutečně parádní podívaná. Je rozhodně pravda, že se bude jednat o jeden z největších filmů, které Warneři příští rok vydají. 

I Flashovi však jednu dobu hrozilo zrušení, především tedy kvůli našemu starému dobrému Ezrovi Millerovi, jehož bláznivá cesta chaosu, zkázy a strachu z posledních let, která však už patrně konečně skončila, rozhodně propagování filmu nepřispívala. Miller ale před nějakou dobou přistoupil na požadavky Warnerů, v rámci čehož se veřejně omluvil a začal podstupovat léčbu. Z určité části by se také měl podílet i na samotné propagaci filmu, ale uvidíme, co všechno to vlastně bude obnášet.

Je taktéž stále dost možné, že společnost se rozhodne Flashe po vydání filmu přeobsadit, ale z minulých informací už víme, že konečnou odpověď dostaneme až po premiéře.