Žádný strach, Ezroviny budou i v příštím díle našeho Showtimu, protože nechvalně proslulý Ezra Miller, o jehož kauzách by mohl Quentin Tarantino natočit ten svůj poslední film, čelí dalšímu obvinění. Tentokrát za vyhrožování a hrubé chování. Vznesla ho Němka jménem Nadia, která tak učinila v rámci její interakce s hercem, k níž došlo na konci letošní zimy. Nadia a Miller byli údajně přáteli celé dva roky, většinu času ale komunikovali prostřednictvím textových zpráv. A to od doby, kdy spolu měli ,,konsensuální sexuální styk v roce 2020“. Když se během letošního února opět shledali v Berlíně, Nadia herce pozvala do svého bytu. Zpočátku všechno probíhalo poklidně. Ale tak většinou všechny hrozivé a temné příběhy o Millerovi začínají…

Miller se na ženu údajně nesmírně rozlítil poté, co mu řekla, že u ní v bytě nemůže kouřit. Přátelská atmosféra byla rázem fuč, přičemž Ezra začal vyvádět. Následně ji začal chodit po bytu, na všechno koukal, všeho se dotýkal a zanechával za sebou na podlaze tabákové listy. Žena pro Variety tak sdělila následující:

,,Asi dvacetkrát jsem ho požádala, aby odešel, možná i víckrát. Pak mě začal urážet. Říkal o mně, že jsem transfóbní svi*ě a nacistka.“

Nutno také dodat, že Nadia pochází z rodiny, mezi jejíž členy patří přeživší Holocaustu. Následně prohlásila, že se v tu chvíli necítila vůbec bezpečně, přičemž měla strach i z fyzického napadení. Její vyprávění o události potvrdili také dva její přátelé, její právník, následně i obhájce práv žen a jistý sociální pracovník. V dubnu Nadia podala trestní oznámení. Německá státní prokuratura potvrdila, že Millera kvůli jeho nevhodnému chování začala vyšetřovat, nicméně úřad řízení zastavil poté, co herec Německo opustil.

Co na to Miller? Inu, těžko říct. Momentálně se totiž má nacházet na jakési konopné farmě kdesi ve Spojených státech, kde přebývá s mladou ženou a jejími třemi dětmi. Farma je údajně plná nejenom konopí, ale také zbraní a vycpaných zvířat. S Millerem vyjde za rok sólový film o bleskurychlém Flashovi, nicméně po premiéře se má údajně studio Warner Bros. s hercem rozloučit, přičemž v DCEU už ho patrně neuvidíme. Co ,,Zhouba Havaje" natropí příště? Uvidíme, ale zaručeně vás o tom informujeme!