Ano, už v tom začíná být docela dost velký zmatek. Když začal náš ,,Pán a Spasitel“ Ezra Miller na začátku jara zasévat strach do srdcí dobrých obyvatel Havaje, kde dělal bordel v karaoke baru, vyhrožoval smrtí manželskému páru a mrštil židlí po ženě v hotelu, mnozí očekávali, že studio Warner Bros. bude jednat. V dubnu se pak začaly šířit zvěsti o tom, že společnost skutečně zvažuje herce z role filmového Flashe vyhodit. O měsíc později ale Adam B. Vary, jeden z výkonných redaktorů serveru Variety, potvrdil, že studio nic takového neplánuje.

Když navíc Miller před několika týdny přijal požadavky společnosti, v rámci čehož vyšel s veřejnou omluvou a začal podstupovat léčbu, Warner Bros. Discovery ho vzalo zpátky na palubu, čímž také zajistil, že společnost premiéru Flashe nezruší, plus také hercovi dovolí podílet se na jeho propagaci.

Od několika různých zdrojů se ale začaly šířit nové zvěsti o tom, že společnost Millera v roli Flashe nakonec přece jenom v budoucnu nahradí někým jiným. 

Oním vyvoleným by se údajně mohl stát George MacKay, mladý a nyní již poměrně známý britský herec, který například zazářil v jedné z hlavních rolí ve vynikajícím válečném snímku 1917 od Sama Mendese z roku 2019. Je tedy možné, že se právě on stane novým Flashem?

Poměrně ano, v první řadě nesmíme zapomenout na to, že Miller momentálně čelí až 26 letům za mřížemi za obvinění z vloupání do cizího domu a drobné krádeže. Soudní řízení bude ještě pokračovat, přičemž je možné, že herec z toho nakonec vyvázne bez trestu odnětí svobody, ale člověk nikdy neví. Je proto logické, že společnost k tomuto faktu musí přihlédnout a raději se poohlížet po nějaké náhradě.

Jak ale jeden ze zdrojů uvádí, nejdříve si budeme muset počkat na samotnou premiéru Flashe, teprve poté bude společnost pořádně rozhodovat o tom, co s bleskurychlým hrdinou bude dál. Velkou roli zde totiž také budou hrát tržby a přijetí od kritiků a diváků. 

Už také víme, že scénář k pokračování Flashe je již hotov, nicméně to samozřejmě automaticky neznamená, že snímek skutečně vznikne. Warneři ho nejdříve musí odsouhlasit, což si patrně také nechávají až na dobu po vydání prvního dílu.

Znovu ale připomínáme, že to jsou pouhé zvěsti, přičemž nic zatím není potvrzeno. Pořádných odpovědí o budoucnosti Flashe se patrně skutečně dočkáme až po premiéře očekávané sólovky, pro kterou Miller nedávno dělal ještě nějaké přetáčky.

Film by měl vstoupit do kin 22. 6. 2023. Zatím však nevíme, kdy přesně by měl pokračovat výše zmíněný soudní proces.