„Nemáte nárok na dokonalého partnera či dokonalý život.“ Představte si, že od života dostáváte jednu ránu za druhou, všechno okolo se hroutí a ke všemu učíte na základní škole. Právě tato realita se zrcadlí v nadcházející minisérii Pan Corman (v originále Mr. Corman) pocházející z dílny Apple TV+. Desetidílná dramedy série s Josephem Gordonem-Levittem v hlavní roli, který svou životní situací pobaví globální publikum začátkem srpna, se nedávno ukázala v oficiálním traileru.

Příběh se točí okolo Joshe Cormana (Gordon-Levitt), umělce duší, ale nikoli tělem. Jeho vysněná kariéra v hudebním průmyslu nevyšla podle plánů, a tak nyní vyučuje pátou třídu na veřejné základní škole v údolí malebného městečka San Fernando. Každodenní realita muže bojujícího s krizí středního věku se postupně obohacuje o nové nezdary, úzkosti a paradoxy, které by nejednoho člověka srazily na kolena.

Přečtěte si také: Seriál Mladá modrá krev představuje duhové drama z královské rodiny

Jeho snoubenka Megan (Juno Temple) mu dala košem a odstěhovala se. Nejlepší kamarád ze střední školy Victor (Arturo Castro) kráčí v jejích šlépějích a Josh se tak ocitá živ, zdráv, ale naprosto sám. Přestože se s nepříliš šťastně nakloněným osudem snaží ze všech sil něco udělat, jeho sebevědomí klesá s pocitem, že ve všech ohledech zkrátka selhal. Je načase přestat myslet na věci, které kdysi měl udělat a neudělal. Důležité je to, co je teď a tady. Jeden totiž nikdy neví, jak dlouho se na tomto světě ještě zdrží. Tedy pokud se z oběžné dráhy nevychýlí obří asteroid a nenamíří si to směrem k Zemi.

Zábavná a hluboce upřímná dramedy série Pan Corman začne promlouvat nejen k současné generaci třicátníků již 6. srpna 2021, kdy přistane na kartě streamovací platformy Apple TV+. Vedle hlavních protagonistů se tváří v tvář svému osudu postaví také Jordan Galindo, Aracely Padilla nebo Debra Winger.