Český komiksový nakladatel Comics Centrum před pár dny zveřejnil na svém facebookovém profilu informační video ohledně vydávání v období pandemie Covid-19. Jedná se však o samé dobré zprávy. Nakladatel stíhá vše podle edičního plánu, takže by mělo vše vyjít, tak jak bylo plánováno. Tou nejlepší zprávou je však odhalení překvapení na měsíc duben/apríl. Jedná se o komiks Nezkrotný Berserkr od kanadského scénáristy Jeffa Lemirea (Černá palice, Rváč, Essex County) a brazilského kreslíře Mikea Deodato Jr. (Glory, Star Wars Tale 7,Purgatori).

Hlavním hrdinou je jistý nemilosrdný válečník (ve stylu Barbara Conana), který se ze své magické země dostane záhadným způsobem do džungle moderního velkoměsta. Jeho úkolem je zachránit nového přítele před zlým a mocným čarodějem, který usiluje o jejich život. Čeká nás tedy pořádné městské fantasy plné akce, dobrodružství a humoru.

V českém jazyce komiks vydává nakladatelství Comics Centrum. Datum vydání spadá na 21. dubna/apríla tohoto roku společně s komiksem Hellboy v Mexiku nebo Ú.V.P.O. 10, o kterém jsme Vás informovali v samostatném článku. Jak je již u Comics Centra zvykem, Nezkrotný Berserkr by měl být na jejich eshopu se 40% slevou