Už za necelé dva měsíce k nám ve své růžovoučké kráse dorazí komedie Barbie, kde se titulní role slavné panenky zhostí Margot Robbie. Warneři se proto pochlubili novým oficiálním trailerem, na který se můžete podávat výše.

Jak už z předchozích upoutávek víme, příběh nás zavede do kýčovitého Barbielandu, ve kterém žijí samé Barbie a Kenové. A to doslova. Když se ale jistá blonďatá Barbie (Robbie) začne cítit nesvá a začne ztrácet svou „dokonalost“, nastane čas, aby se vydala za dobrodružstvím do reálného světa. Spolu s ní se na cestu vydá také jeden z místních Kenů, kterého ve filmu ztvární Ryan Gosling. Nejnovější trailer nám tak ukáže, jak si tento páreček ve skutečném světě povede. A evidentně na ně čekají samé svízelné chvíle. Ty začnou pomalu přicházet, ve chvíli, kdy si svět začne uvědomovat, že reálná Barbie z masa a kostí skutečně existuje. 

Nový trailer nám tak ukáže jednu z dalších primárních postav, kterou se stane generální ředitel hračkové společnosti Mattel (Will Ferrell). A jak se zdá, patrně se bude jednat o postavu zápornou, protože bude chtít Barbie dostat zpátky tam, kam podle něj patří. Do hračkové krabice. Krátká sekvence s jakousi automobilovou honičkou tak slibuje, že krapet trhlá komedie bude také okořeněná nějakou tou akcí.

Celkově se zdá, že nás čeká ulítla podívaná, která to bude záměrně přehánět s kýčem a určitou nadsázkou. Ovšem jelikož je celý film ve velice schopných rukou, jsme moc zvědaví na výsledek. A na konci traileru konečně na chviličku uslyšíme i slavnou Barbie Girl písničku od skupiny Aqua. To bylo přece jasné, že ta zde nesmí chybět! 

Režisérkou se stala Greta Gerwing, která stojí za filmy jako Lady Bird (2017) a Malé ženy (2019). Se scénářem jí ještě pomáhal její partner Noah Baumbach, kterému filmový svět vděčí za vynikající snímky jako Manželská historie (2019) a Frances Ha (2012).

Ve snímku se taktéž dočkáme hvězd jako Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, America Ferrera, Alexandra Shipp, Ariana Greenblatt, Emerald Fennell, Kingsley Ben-Adir, Sharon Rooney, Anna Cruz Kanye, Ritu Arya, Conor Swindell, Jamie Demetriou, Marisa Abela, Issa Rae, Hari Nef a Ncuti Gatwa.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 7. 2023.