Pokud dychtíte po nějaké pěkně podivné podívané, která navíc přičichává k pohádkám, možná byste mohli zkusit dát šanci nadcházející lotyšské fantasy komedii jménem Squeal, na jejíž trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Samuel (Kevin Janssens), který se snaží vypátrat svého zmizelého otce. Jeho cesty ho nakonec zavedou kamsi do východní Evropy, ve které se však ztratí. Při cestě skrze tajemný les narazí na mladou ženu jménem Kirke (Laura Siliņa), která ho zavede do domu své rodiny, kde Samuel bude moci přespat. To ale Samuel ještě netuší, že právě vešel do hrozivé pasti, která ho bude stát nejenom důstojnost, ale možná také jeho život. 

Po probuzení Samuel zjistí, že byl upoután k řetězu, přičemž celá rodinka se k němu začne chovat jako k praseti. A jak je z traileru vidno, podle toho mu také dávají najíst. Zvrácená rodina ho tak nutí vykonávat na celé farmě nejrůznější úkoly, pokud nebude poslouchat, čeká ho bolestný trest. Jednoho dne se ale dočká nečekané záchrany. A to od opravdového prasete, díky kterému ze svého ponižujícího vězení uteče. Samuel se následně setká s více prasátky, které jsou evidentně z nějakého důvodu mnohem inteligentnější. Postupem času se tak s nimi učí sám komunikovat. Rodinka z farmy to však nehodlá nechat jen tak. Za Samuelem se tak vydá jeden z jejích členů, který se zas začne vydávat za loveckého psa. Kdo ví, možná je film takovým volným pokračováním o potomcích prasátka Babe. 

O scénář a režii se postaral lotyšský filmař arménského původu jménem Aiks Karapetjans, který je taktéž zodpovědný za snímky jako Lidé na okraji a M.O.Ž. Ve filmu si dále zahrají herci jako Aigars Vilims, Normunds Griestiņš, Juris Bartkevičs a Guntis Pilsums.

Oficiální premiéra je stanovená na 19. 8. 2022.