Už nějaký čas víme, že se letos dočkáme filmu jménem Past, dalšího titulu starého dobrého M. Night Shyamalana, který minulý rok uvedl thriller Někdo klepe na dveře. A nyní zde konečně máme oficiální trailer, na který se můžete podívat tentokrát níže. POZOR! Trailer zřejmě odhaluje zásadní plot twist, takže pokud se chcete nechat překvapit, o co nakonec ve filmu půjde, doporučujeme se na něj raději nekoukat a dál nečíst. Byli jste varováni! 

Hlavní postavou se stává otec (Josh Hartnett), který se rozhodne vzít svou dceru Riley (Ariel Donoghue) na koncert její oblíbené popové zpěvačky Lady Raven (Saleka Shyamalan). Zprvu to vypadá na fajn strávený čas, ale posléze otec zjistí, že celou halu se rozhodla uzavřít policie.

Ta podle všeho očekává, že se na koncertě objeví obávaný sériový vrah s přezdívkou Řezník, jejich plánem je tudíž nalíčit na něj past. Trailer posléze odhaluje, že oním sériovým vrahem je přímo sám otec Riley, který se bude muset z této lapálie dostat. Těšit se tak můžeme na psychologický krimi thriller, ve kterém je hlavní protagonista sice vraždící zrůda, ale zároveň také milující otec, který nadevše zbožňuje svou dceru. 

Shyamalan se tradičně postaral jak o režii, tak i o scénář. Připomeneme ještě, že jeho dcera Ishana připravuje slibně vyhlížející mysteriózní thriller jménem Strážci, který už má na světě také jeden trailer.

Co se Pasti týče, dále se můžeme těšit na herce jako Hayley Mills, Marnie McPhail, Vanessa Smythe, Malik Jubal, Jonathan Langdon, Peter D'Souza, Ty Pravong a mnohé další.

Do našich kin snímek dorazí 8. 8. 2024.