Avengers se k nám vrátí až v roce 2026, tedy ovšem za předpokladu, že datum premiéry neovlivní vyhazov Jonathana Majorse, nicméně krapet jiné týmovky se dočkáme už příští rok. Marvel a Disney připravují snímek Thunderbolts, ve kterém spojí síly hned několik známých tváří z MCU.

Už nějakou dobu také víme, že v připravovaném filmu by se měl objevit i mocný superhrdina Sentry, jehož si měl původně zahrát Steven Yeun (Živí mrtví). Herec ze slavného zombie seriálu ale musel titul opustit, důvodem bylo zřejmě křížení natáčení s jiným projektem. Podle informací od insidera Daniela Richtmana se ale zdá, že Marvel už za Yeuna možná našel náhradu. 

Insider hlásí, že role by se mohl chopit Lewis Pullman, třicetiletý Američan, který si zahrál v hitu Top Gun: Maverick (2022), kde si zahrál poručíka Roberta "Boba" Floyda. Dále se objevil v titulech jako Zlý časy v El Royale (2018) a Hlava 22 (2019). Jedná se také o syna Billa Pullmana, herce, kterého můžeme znát díky roli udatného prezidenta USA ve slavné sci-fině Den nezávislosti (1996). Insider tvrdí, že Marvel už herci roli Sentryho ve filmu nabídl, ale zatím není známo, zda ji přijal.

Před nějakým časem byl ještě ve hře herec Austin Abrams, který si ve zmíněných Živých mrtvých také zahrál, ten ale údajně o roli neměl zájem. Tak se necháme překvapit, zda Pullman na nabídku kývne, samozřejmě tedy za předpokladu, že jsou Richtmanovy informace pravdivé. 

Snímek Thunderbolts se měl původně začít natáčet už loni v létě, ale stávky herců a scenáristů to znemožnily. První klapka by každopádně měla padnout letos v březnu. K režii je upsaný Jake Schreier, který je zodpovědný za snímky jako Robot a Frank (2012) a Papírová města (2015).

Film bude vyprávět o skupince antihrdinů, do níž budou patřit Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Winter Soldier, David Harbour jako Red Guardian, Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, Hannah John-Kamen jako Ghost, Olga Kurylenko jako Taskmaster, Wyatt Russell jako U.S. Agent a Harrsion Ford jako Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross.

Jakou přesně úlohu bude hrát Sentry, mocný superhrdina se silou „milionu vybuchujících sluncí“, který je v podstatě takovou marvelovskou verzí Supermana, zůstává tajemstvím.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 7. 2025.