Chyběla vám ospalá atmosféra Walesu, ikonická britská angličtina a palčivý zvuk školního zvonku? Tak to vás pravděpodobně potěší informace, že se střední škola Moordale po opravdu dlouhých prázdninách vrací zpět na scénu, aby své studenty naučila novým – nejen sexuálním – praktikám a poskytla jim další cenné rady do života. Netflix nedávno vydal oficiální trailer dlouho očekávané třetí řady teenagerské dramedy série s názvem Sexuální výchova (v originále Sex Education). Ta mimo jiné přichází s poselstvím, jež praví, že hlavní hrdinové nadále stárnou, sílí a sbližují se.

Začíná nový školní rok a s ním přichází řada novinek. Otis si nechal narůst knír, úspěšně překonal všechny své úzkosti a nyní se díky tomu oddává příležitostnému sexu. Eric a Adam spolu oficiálně chodí a kupodivu se kvůli tomu v jejich okolí nikdo psychicky nehroutí. Věhlasná terapeutka Jean sešla ze stezky nezávaznosti a zanedlouho rozšíří rodinné kruhy o dalšího potomka. Největší změny ale přicházejí s novou ředitelkou školy, která se snaží vrátit moordaleskou pověst zpět k pilíři excelence. A zatímco Aimee objeví feminismus, Jackson se nečekaně zamiluje, přestože v pozadí veškeré romantiky stojí pouze prázdná hlasová schránka.

Zdá se, že řady studentů už nebude zastřešovat přezdívka „školy sexu,“ tedy pokud od ní neupustí místní senzacechtivá média. Přestože trailer avizuje spoustu změn, známé tváře herců zůstávají cennou komoditou. V hlavní rolích se opět objeví Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood a Connor Swindells. Vůbec poprvé diváci zahlédnou Jasona Isaaca jako Adamova nafoukaného strýce. V této sezóně se na scénu mimo jiné vrátí Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene nebo Tanya Reynolds.

A kdy celá událost konečně vypukne? Třetí řada Sexuální výchovy se dočká divácké pozornosti přesně za týden, tedy v pátek 17. září 2021, kdy rozšíří nabídku Netflixu. V čele náctiletého dobrodružství se i tentokrát ocitá britská scénáristka Laurie Nunn. Popadněte školní uniformy a pusťte se společně s oblíbenými hrdiny do boje za sexuální zdraví rozbouřených teenagerů!