Pokud naše zpravodajství sledujete často, asi dobře víte, že nakladatelství CREW vydává každý měsíc v roce nový sešit komiksu Bart Simpson, jenž nám většinou nabízí příběhy, které kopírují ty z kultovního animovaného seriálu The Simpsons. Pravidelný měsíčník můžeme znát již od roku 2013, kdy u nás poprvé začal vycházet. Od té doby tedy uběhla spousta let a bylo vydáno velké množství komiksů.

Spousta lidí však nemá ráda komiksové sešity z několika důvodů. Většinou si musíte dávat pozor, abyste na nějaké číslo nezapomněli a hlavně sešity nemají hřbet, takže v knihovně prostě nevypadají moc dobře.

Přečtěte si také: Homer a Bart se dostanou do křížku se zločincem

Od toho jsou tady vcelku pravidelné komiksové svazky, ve kterých najdete několik sešitů svázaných do většího celku. A i série Bart Simpson má své pravidelné svazky od roku 2015. Tehdy poprvé vyšla kniha s názvem Velká kniha Barta Simpsona. Od té doby vycházel každý rok jeden velký svazek. Do současnosti jsme jich mohli zakoupit celkem pět.

A právě v tuto chvíli chystá nakladatelství CREW šestý svazek s názvem Velká zdivočelá kniha Barta Simpsona, ve které můžeme očekávat komiksové sešity číslo 21 - 24. Kniha bude obsahovat celkem 116 barevných stran v brožovaných deskách. Na eshopu už najdete krátkou ukázku a máte zde i možnost souborné dílo předobjednat se slevou za 199 korun. Datum vydání je stanoveno na 1. září/septembra tohoto roku.