První série očekávaného fantasy seriálu Pán prstenů: Prsteny moci se k nám pomalými krůčky blíží. Amazon proto zveřejnil dvě zbrusu nové fotky, přičemž na jedné z nich se nám odhalí nová postava. Tím by měl být Theo, mladý muž, kterého ztvární začínající australský herec Tyroe Muhafidin. Jedná se o postavu, která na jednom ze zveřejněných plakátů drží zlomený meč. Bohužel podrobné informace o ní zatím dostupné nejsou, tudíž se můžeme jen dohadovat o tom, jakou bude hrát v příběhu úlohu. Bude se ale každopádně jednat o jednoho z nejmladších herců, který ztvární jednoho z hlavních protagonistů celého seriálu. Na obě fotky se můžete podívat níže. 

Na druhé fotce se nachází postava, o které už nějaké to podrobnější info máme. Jedná se o Bronwyn, lidskou léčitelku a bylinkářku, která by měla navázat romantický vztah s lesním elfem Arondirem. Společně by měli hrát určitou úlohu ve vesnici Tirharad. Zatím se ale neví, jak svými činy bude ovlivňovat celý děj první série. Zahraje si ji herečka Nazanin Boniadi.

Jak už dávno víme, první série bude zasazená do druhého věku Středozemně. Dočkáme se tak starých dobrých postav z filmových trilogií Hobita a Pána prstenů, mezi které patří například Galadriel, Elrond, Isildur a možná i sám Sauron.

Tvůrci celého seriálu jsou Patrick McKay John D. Payne, oba například pracovali na sci-fi snímku Star-Trek: Do neznáma z roku 2016. V seriálu se tak objeví celá řada herců, například Owain Arthur, Tom Budge, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman. Premiéra je stanovená na 2. 9. 2022. 

A pokud jste ještě neviděli naše shrnující video o celém nadcházejícím seriálu, určitě se na něj podívejte níže!