Tak se nám konečně rozjela produkce připravované seriálové adaptace Falloutu, jedné z nejlepších a nejslavnějších postapokalyptických herních sérií všech dob. S oznámením o startu natáčení jsme se ale také dočkali několika zákulisních fotek, které napovídají, jakou podobu by seriálová verze vlastně mohla mít. Veškeré fotky si tak můžete prohlédnout níže. Z fotek je také zřejmé, že seriálová adaptace, o kterou se stará Amazon, bude patrně opravdu primárně vycházet z Falloutů od Bethesdy. Dokazovat by to mohla přítomnost supermarketu The Super Duper Mart, který se poprvé objevil ve Falloutu 3. Vidět jsme ho ale mohli i jak ve čtyřce, tak i ve Falloutu 76. 

Podrobné informace o samotném ději jsou samozřejmě stále drženy pevně pod pokličkou, nicméně už nějakou dobu víme, koho v chystaném seriálu uvidíme. Jednu z hlavních rolí zde ztvární charismatický Walter Goggins, který by si měl zahrát jakéhosi ghúla. Další primární roli by měla ztvárnit Ella Purnell, mladá britská herečka, která se objevila ve filmech jako Kick-Ass 2, Zloba - Královna černé magie a Armáda mrtvých z minulého roku. Taktéž propůjčila hlas Jinx v parádním animovaném seriálu Arcane.  

Showrunnery se stali Graham Wagner a Geneva Robertson-Dworet. Wagner byl jedním z výkonných producentů slavného seriálu Silicon Valley z roku 2014, Robertson-Dworet se zas podílela na scénáři ke snímkům Tomb Radier z roku 2018 a Captian Marvel. Celý seriál taktéž produkují Lisa Joy a Jonathan Nolan, který se taktéž postará o režii pilotní epizody. Na výrobu dohlíží také pardálové z Bethesdy, jmenovitě James Altman a sám Todd Howard, kteří budou zastávat úlohu producentů.

Zatím však není známo, kdy přesně bychom se seriálu mohli dočkat.