Dva a půl měsíce natáčení třetí řady seriálového Zaklínače je za námi, ovšem ke konci produkce je ještě daleko. Nedávno se také na place pro třetí sérii poprvé objevil Joey Batey, který opět ztvární Marigolda, Geraltova dobrého kámoše a talentovaného trubadúra. A když už jsme tak trochu nakousli téma hudby, nedávno také konečně vyšlo najevo, kdo se postará soundtrack ke třetí řadě. Je totiž nutné dodat, že zatímco jiné seriály mají většinou už od prvních sériích stanoveného jednoho skladatele, který se stará o hudbu ke všem řadám, v zaklínačském univerzu od Netflixu docházelo ke změnám. V první sérii se o hudbu postarali Sonya Belousova a Giona Ostinelli, ve druhé řadě je ale nahradil Joseph Trapanese. A jak to tedy nakonec bude se třetí řadou?

Inu, žádnou novou tvář neuvidíme, protože o třetí sérii se opět postará výše zmíněný Joseph Trapanese. Ono rozhodnutí tak může znamenat, že skladatel bude pro seriál tvořit hudbu už nastálo, tudíž by už možná nemělo docházet k žádným náhradám. Trapanese každopádně není žádný zelenáč, skládal také hudbu k seriálům jako Tron: Povstání a Světlo a stíny. I přestože mnoho diváků si o seriálu nemyslí nic dobrého, tak jedna věc, která je na něm celkově hodně chválená, je právě hudba. O její tvorbě pro druhou řadu se Trapanese rozpovídal už minulý rok ve videu, které si můžete pustit níže. 

Produkce třetí řady by měla probíhat až do začátku podzimu. Pokud vše půjde podle plánu, premiéry bychom se měli dočkat někdy během roku 2023. 

Přečtěte si také: Jak bude vypadat Liam Hemsworth jako Geralt z Rivie? Dozvědět bychom se to měli už brzy