Příští měsíc nám služba Hulu představí svůj nový romantický seriál s nádechem nadpřirozena, který ponese název Maggie. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na stejnojmennou mladou ženu (Rebecca Rittenhouse), která má mocné věštecké schopnosti. Ovšem pozor, nejedná se o žádnou podfukářku, kterou obvykle najdete v televizi kolem půlnoční hodiny. Maggie skutečně dokáže vidět budoucnost jiných lidí. Není proto divu, že o její dar je tak velký zájem, ovšem ne vždy její věštba a vize dotyčného potěší. Jednoho dne se ale podívá do budoucnosti mladého muže jménem Ben (David Del Rio). A ke svému šoku zjistí, že je v ní také.

A to v nemalé roli. Nejenže Maggie bude za Bena provdaná, ale taktéž by spolu měli mít i děti. A jelikož je Ben cizinec, kterého Maggie vidí poprvé v životě, náležitě ji to zaskočí. Je tu však podivný zádrhel. Ben už v jednom vztahu dávno je. Přičemž následně vyjde najevo, že se ještě k tomu stěhuje hned vedle Maggie. Mladá věštkyně tak bude muset celou tuto lapálii probrat nejenom se svými kamarádkami, které jí nepochybně dají nějaké „úžasné“ rady, ale tak se svými rodiči, plus v neposlední řadě také se svým mentorem. Jelikož se zdá, že Ben je šťastně zadaný, přičemž Maggie nemá se vztahy téměř žádnou zkušenost, začne se domnívat, že ona vize byla možná nesprávná. Co když se ale mýlí?

Tvůrci a hlavními scenáristy celého třináctidílného seriálu jsou Justin Adler a Maggie Mull. Oba dva se například podíleli na tvorbě komediální série Rodina na kousky z roku 2015. O režii určitých epizod se postarala Natalia Anderson. Dále se v seriálu objeví herci jako. Nichole Sakura, Angelique Cabral, Leonardo Nam, Ray Ford, Chloe Bridges, Kerri Kenney a Chris Elliott.

Oficiální premiéra je stanovená na 6. 7. 2022.