První část finálového dílu slavné filmové série Rychle a zběsile se přednedávnem konečně začala natáčet. V rámci toho také vyšlo najevo, jaký přesně bude mít film název. Inu, bude vcelku jednoduchý a prostý. Desátý díl světoznámé série ponese název Fast X. Očividně odkazující na římskou číslici „10“. Sám Vin Diesel o tom informoval na svém instagramovém příspěvku, na který se můžete podívat níže. Herec v minulosti už několikrát potvrdil, že obě dvě části desátého dílu mají celý hlavní příběh jednou provždy uzavřít. Ale za slovo bychom ho raději brát neměli. Jelikož se celé sérii po komerční stránce stále vcelku dost daří, tak vznik dalšího dílu opravdu ještě vyloučený není. 

Desátý díl také do série uvítá několik nováčků. Mezi ně patří například sympaťák Jason Momoa, který by si měl zahrát patrně hlavního záporáka filmu. Nově také uvidíme herečku Danielu Melchior, která též zazářila v jednom DC snímku, jmenovitě v Sebevražedném oddíle od Jamese Gunna. Mezi poslední ohlášené nováčky patří i Brie Larson, která se nejvíce proslavila za své ztvárnění Captain Marvel v MCU. O její roli žádné podrobnosti nejsou, ale podle slov Vina Diesela by od ní měli fanoušci očekávat něco překvapivého, po čem ale také zároveň toužili. Co to přesně znamená? To se necháme překvapit. 

V obou nadcházejících částech by se taktéž měli objevit herečtí veteráni série jako Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster a Sung Kang. Dočkat bychom se měli i velikánů jako Helen Mirren, Kurt Russell, Jason Statham a Charlize Theron. O režii obou dvou částí se opět postará Justin Lin.

Oficiální premiéry první části bychom se měli dočkat 18. 5. 2023.