Sam Hargrave se ve filmovém světě proslavil jako režisér obou dvou dílů Vyproštění od Netflixu, ve kterých padoušské zadnice se stylem nakopával Chris Hemsworth. Filmař si už ale brousí zuby na svůj příští film. A jak se asi dalo čekat, opět se můžeme těšit na další akční nálož.

Server Deadline hlásí, že Hargrave natočí snímek Kill Them All, na jehož výrobu bude dohlížet studio Paramount Pictures. Jednat se bude o adaptaci stejnojmenného komiksu z roku 2015, o který se postaral Kyle M. Starks. Scénář si vzal pod palec James Coyne, který napsal tituly jako Království Vikingů (2013) a Jistá spravedlnost (2014). Ten je k projektu upsaný už od roku 2019, kdy Paramount získal na komiks práva. 

Těšit se tak můžeme na příběh o elitní vražedkyni, která zjistí, že se ji chystá eliminovat zločinecký syndikát, jemuž byla až dosud loajální. Nicméně místo toho, aby v tichosti čekala na smrt, tak se rozhodne zasadit první úder. Následně spojí síly s bývalým policistou, který je zároveň i těžkým alkoholikem, s nímž se musí probojovat přes 15 pater budovy, kde syndikát sídlí. Jejím primárním cílem se stává hlavní zločinecký šéf, se kterým však sdílí komplikovanou minulost.

Ano, také nám to celé připomíná Dredda. Hargrave má každopádně s akčním žánrem bohaté zkušenosti, tak snad nám nadělí další náležitě zábavnou podívanou. 

Snímek budou produkovat Josh Appelbaum a André Nemec. Žádní herci však zatím momentálně na palubě nejsou. Ještě předtím se ale Hargrave vrhne na chystaný seriál The Last Frontier, pro který natočí pilotní epizodu.