Včera jsme vás informovali o tom, že režisér Marc Webb se chystá natočit snímek podle scénáře, který sepsal Zach Dean. A jak to tak vypadá, v budoucnu se dočkáme i dalšího filmu, který vznikl pod perem tohoto scénáristy, jenž sepsal povedenou sci-fi Válka zítřka z minulého roku. V přípravě je totiž film s názvem The Gorge, který už zná svého režiséra. Tím bude Scott Derrickson, který je zodpovědný za natočení marvelovky Doktor Strange z roku 2016. O samotném ději zatím nejsou žádné informace, nicméně očekávat bychom měli hodně divoký akčňák, v němž bude taktéž velice netradiční love-story. Celý projekt tak vzniká pod dohledem studia Skydance, které se podílelo i na tvorbě výše zmíněné Války zítřka. 

Derrickson si k celému projektu přizval i svou produkční společnost Crooked Highway, ke které patří i jeho dlouhodobí partneři a producenti C. Robert Cargill a Sherryl Clark. Mezi další producenty bude patřit David Ellison, Dana GoldbergDon Granger. Bude rozhodně zajímavé sledovat, zda se Derrickson hravě poradí i s čistě akčním žánrem. Spousta lidí ho bude pravděpodobně znát díky výše uvedenému Doktoru Strangovi, ale musíme připomenout, že Derrickson je také velice schopným hororovým režisérem. Je například zodpovědný nejenom za snímek V moci ďábla z roku 2005, ale také za film Sinister, který mnozí považují za jeden z nejlepších hororů posledních několika desetiletí. Brzy se také dočkáme jeho dalšího hororu, kterým bude dlouho očekávaný Černý telefonEthanem Hawkem v hlavní roli. 

Režisér má momentálně plné ruce práce i se samotnou propagací výše zmíněného Černého telefonu, kterého se dočkáme již 23. 6. 2022. Hned poté by se mohl vrhnout na Deanův The Gorge. Datum premiéry chystaného akčňáku však zatím ještě neznáme.