Přibližně už za měsíc a půl se k nám přivalí první řada nadcházejícího fantasy seriálu Pán Prstenů: Prsteny moci. A po nedávném zveřejnění druhého oficiálního traileru nám Amazon nadělil další várku zbrusu nových fotek, které si můžete prohlédnout níže. Kromě skupinky hobitů, kteří si říkají Chluponozi, na nich uvidíme i několik pro první sérii primárních postav. Na jedné z fotek stojí společně vedle sebe bylinkářka a léčitelka Bronwyn (Nazanin Boniadi), její láska elf Arondil (Ismael Cruz Cordova) a mladík jménem Theo (Tyroe Muhafidin). Na fotce z rozbouřeného moře zase můžeme vidět Galadriel (Morfydd Clark) a Halbranda (Charlie Vickers), tajemného muže, o kterém víme pouze to, že prchá před vlastní minulostí. 

Některé z fotek však také pocházejí z trailerů a teaserů, které jsme již mohli vidět v minulých měsících. Seriál se bude odehrávat během Druhého věku, to znamená nějakou dobu po Válce hněvu, ve které byl první Temný pán Melkor definitivně poražen sílami Valar. Seriál tak mimo jiné bude sledovat „mladou“ Galadriel, která se vydá vyhledat a zničit zbývající stoupence Melkora, co se stále ukrývají ve stínech. Seriál si taktéž posvítí na život elfského kováře Celebrimbora (Charles Edwards), jenž je zodpovědný za ukutí tří elfských Prstenů moci, které nepodléhají Sauronovi. 

Dočkáme se ale i dalších starých známých, například mladší verze Elronda (Robert Aramayo) a Isildura (Maxim Baldry). Žádnou novou Hru o trůny ale nečekejte. Patrick McKay, který je jedním ze showrunnerů, prohlásil, že jejich cílem bylo vytvoření seriálu, jenž bude pro každého. Podle jeho slov by si seriál měly užít i jedenáctileté a dvanáctileté děti. Ovšem občas si budou muset zakrýt oči peřinou, protože by to pro ně mohlo být moc děsivé.

Pán prstenů: Prsteny moci je vůbec tím nejdražším seriálem, který Amazon kdy vyprodukoval. Přirozeně do něj tudíž vkládá veliké naděje. Jak to celé dopadne se přesvědčíme 2. 9. 2022, kdy vyjde osmidílná první série.