Zhouba, která kam vkročí, tam sto let tráva neroste, znovu dorazila na Havaj. A její jméno zní Ezra. Ano, čtete dobře. Herec Ezra Miller, který je u nás na Nerdfixu taktéž znám jako Zhouba Havaje, Houba z Havaje, Tvůrce Planet, Ten-jehož-jméno-musíme-vyslovit-před-každým-Nerdtimem a Náš Pán a Spasitel, opět zavítal na Havaj. A opět tam dělal bordel, i přestože minulý rok veřejnosti slíbil, že už bude sekat dobrotu.

A co se vlastně stalo? Inu, podle populárního a extrémně věrohodného internetového serveru YouKnowThisIsBullshit někdy hodinu před půlnocí včerejšího dne Miller zavítal do stejného karaoke baru, v němž kdysi vytrhl neznámé ženě mikrofon z rukou a zaútočil na muže u baru. Podle dostupných informací vyšlo najevo, že Miller do baru dorazil v kostýmu červené Super Mario Houbičky. A to ještě ve společnosti své partnerky Tokaty Iron Eyes alias indiánské pavoučí bohyně, která zas byla v kostýmu Houbičky zelené. Ta navíc před bar dorazila s náklaďákem, v němž se nacházela řada vycpaných zvířat s útočnými puškami a pistolemi. Vyšetřovatelé se na základě prozkoumání vycpaného lemura s korunkou domnívají, že se jedná o stejná zvířata, která se nacházela i na Millerově konopné farmě, o níž jsme již psali. Miller a Tokata poté začali přenášet vycpaná zvířata dovnitř baru. Když se jich majitel zeptal, co to dělají, herec odpověděl pouze: ,,Mlč, nevěřící.“ Zvířata poté začali rozestavovat na pódiu, kde bylo karaoke.

Tokata poté místním zvědavcům sdělila, že je to příprava oltáře druhého mesiáše, který povede „domorodou revoluci“. Oltář následně přišel do baru posvětit islandský duchovní rádce Jasper Young Bear, který Millera opět varoval, že svobodní zednáři se nevzdávají a opět proti němu začnou posílat démony.

Miller poté začal rozestavovat figurky se svou podobou po celém baru. Když ale neznámý muž smetl ze stolu jednu, která představovala Millera v zebřích dvoudílných plavkách, herec vylítl z kůže. Začal po něm házet židle a vykřikovat: ,,Tu jsem měl nejraději, ty pitoreskní plantážníku!“ To už na místo mířila policie, která Millera okamžitě zatkla a odvedla z baru pryč. 

Na to ovšem ostře zareagovalo studio Warner Bros. Discovery, které si už řeklo, že jejich pohár trpělivosti přetekl. V rámci toho oznámilo, že premiéra nadcházející sólovky o Flashovi, ve které Miller ztvárňuje hlavní roli titulního bleskurychlého hrdiny, se ruší. Snímek tak míří do trezoru spolu se zrušenou Batgirl, tudíž se ho v létě nedočkáme. Společnost chce však zajít ještě dál. Generální ředitel David Zaslav prohlásil, že na hlavu Ezry Millera vyhlašuje odměnu v hodnotě 200 milionů dolarů. Dále Zaslav uvedl následující:

,,A dost. Tohle byla poslední kapka. Zločiny Ezry Millera už jsou natolik odporné a ostudné, že jsme se rozhodli jednat. V první řadě okamžitě rušíme premiéru filmu Flash. V druhé řadě vypisujeme na jeho hlavu odměnu, kdo nám ji donese na talíři, dostane v hotovosti 200 milionů dolarů. Pokud se ale někomu podaří dopadnout ho živého a dostane ho do našeho sídla v New Yorku, kromě finanční odměny si bude moct nejenom natočit jeden z filmů ze světa Pána prstenů, který připravujeme, ale zároveň ho obsadíme jako nového Flashe v chystaném DCU od Jamese Gunna a Petera Safrana. Preferujeme dostat Ezru Millera do rukou živého, aby jeho pr*el mohla poznat středověk,“ uvedl pro server YouKnowThisIsBullshit David Zaslav.

Věrohodní insideři uvnitř společnosti taktéž odhalili, že Warner Bros. Discovery údajně v tajnosti vyrábí obří Neuralyzer ze série Muži v černém, který chtějí aplikovat na všechny lidi na planetě. Jeho cílem bude ale pouze smazat vzpomínky na Flashe s Ezrou Millerem. Dokončen by měl být příští rok, v rámci toho se předpokládá, že Miller už tou dobou bude v rukou studia. 

Miller je již údajně znovu na svobodě. Naposledy ho spatřili v raketě, kterou si na konopné farmě sám vyrobil. Než ale odstartoval a zmizel s ní v oblacích, novinářům sdělil, že ,,letí domů.“

Momentálně tak nemáme žádné informace o tom, kde by se mohl nacházet. O průběhu dalších událostí vás budeme určitě informovat. 

Upozornění: Některé z uvedených obrázků jsou fake. Přejeme hezkého apríla!