Pár dní před dalším Showtimem přichází zas o něco šťavnatější Ezrovinky. Po posledních zprávách si může problematický Ezra Miller přivlastnit další úžasnou přezdívku. Tentokrát „Náš Pán a Spasitel“. Pokud to takhle půjde dál, brzy všemi těmi svými tituly předčí i Daenerys Targaryen ze Hry o trůny, což už bude skutečně (ne)úctyhodný výkon. Ovšem žádný strach, Miller nemá na krku žádný další malér, nezapomínejme, že nyní už musí sekat dobrotu, aby mohla jít do kin jeho sólovka o Flashovi.

Na světlo světa však vylezly další informace o jeho činech z minulosti, které jsou samozřejmě jaksepatří řádně bizarní. A to vše díky serveru Vanity Fair, který udělal rozhovor hned s několika lidmi, co s hercem přišli v minulých měsících do styku.

Zdroje od Vanity Fair tak uvádějí, že Ezra se dlouho považoval současně jak za Ježíše, tak i za Ďábla. Za jeden z mnoha důkazů prý herec považoval právě postavu Flashe, který (stejně jako Ježíš) je zodpovědný za spojení několika multivesmírů. Je pravda, že sólovka o Flashovi si má zahrávat s časovou osou multivesmíru, přičemž se má jednat i o velký restart celého DC univerza… ale Ezra to patrně zahnal až do příliš velkého extrému, který se přelívá do skutečného světa. Miller měl údajně také na své zbraněmi přeplněné konopné farmě vlastní oltář, který byl plný kulek, šalvěje a figurek Flashe.

Toto mesiášské vnímání sebe sama taktéž údajně přivedlo Millera do konfliktu se slavnou herečkou Susan Saradon. Miller od herečky požadoval „oběť“ na jeho oltář, protože ho nepozvala na večeři. Jeden z jeho přátel Vanity Fair odhalil také to, že Miller často nutil další ženy, aby po příchodu položily na oltář nějakou „obětinu“, nejčastěji mobil. Millerův zástupce však takové zvěsti označil za nepravdivé, přičemž prohlašoval, že on a herečka jsou dobrými přáteli. Zdroj pro Vanity Fair však řekl, že Millerova spasitelská domýšlivost se nakonec vyvinula do takové míry, že se herec začal považovat za druhého mesiáše, který „povede domorodou revoluci.“

Tím však ještě nekončíme. Vyšlo taktéž najevo, že když Ezra přebýval na Islandu, naslouchal duchovnímu rádci jménem Jasper Young Bear. Ten Millerovi říkal, že je příštím Mesiášem, proti kterému svobodní zednáři posílají démony, aby ho zabili. Stejně tak se zmínil i o Tokatě Iron Eyes, kterou si pravidelní čtenáři Ezrovinek určitě dobře pamatují. Jedná se o mladou ženu, se kterou Miller cestoval po USA v neprůstřelné vestě, jejíž rodiče obvinili herce z tzv. groomingu. O té se Bear vyjádřil následovně:

,,Ezra je Ježíš a Tokata indiánská pavoučí bohyně, jejich spojení způsobí apokalypsu."

A když už jsme nakousli ten Island, vyšly také ven nové informace o nechvalně známém záznamu, na kterém Miller začne škrtit jednu ze svých fanynek. Podívat se na něj můžete níže. K celému incidentu se už v minulosti vyjádřila i sama žena z videa, která v létě uvedla následující:

,,Najednou byl u mě, začal mě škrtit a křičet mi přímo do tváře, zda s ním chci bojovat. Můj kamarád, který to natáčel, viděl, že nežertoval a myslel to vážně, takže přestal natáčet a Millera ode mě odstrčil. Dva moji další kamarádi pak museli Millera držet zpátky, během čehož na mě začal křičet: ,Tohle jsi chtěla! Tohle jsi chtěla!´“

Podle zdrojů od Vanity Fair ale vyšlo najevo, že Miller si údajně stěžoval u zástupců společnosti Warner Bros., že to byl právě on, kdo se stal obětí celého incidentu. Herec tak prohlašoval, že čelil nenávistnému projevu, během kterého se mu posmívala skupina teenagerů. 

Millera taktéž kritizoval komparzista Kevin Armstrong, který se s hercem zúčastnil natáčení minisérie The Stand z roku 2020. Ezra podle Armstronga během natáčení často vyrušoval a choval se nesmírně urážlivě.

,,Bylo to od něho nechutné a strašně neprofesionální“.

Vanity Fair taktéž uvádí, že jednou z hlavních příčin, proč Millerovi před pár lety tak ruplo v bedně, mohl být rozvod jeho rodičů v roce 2019, kteří strávili v manželství několik desítek let. K tomu se přiklání i jeden z Ezrových přátel, který prohlašuje, že před rozvodem se herec choval normálně. Pak však došlo na Island, přičemž od té doby to šlo od desíti k pěti. Millerův zástupce však něco takového popřel a prohlásil, že je to především výsledek kombinace složitých problému souvisejících se stresem. 

Řádění Zhouby Havaje alias Tvůrce Planet alias Toho-jehož-jméno-musíme-vyslovit-před-každým-Showtimem alias ,,Našeho Pána a Spasitele" alias Flashe však už možná došlo ke svému konci. Nedávno přišel herec s oficiální omluvou, která zněla následovně:

,,Nedávno jsem procházel obdobím intenzivní krize, přičemž nyní chápu, že trpím vážnými duševními problémy, začal jsem tak podstupovat léčbu. Chci se omluvit všem, které jsem svým chováním v minulosti vyděsil a naštval. Jsem odhodlán udělat nezbytnou práci, abych se vrátil do zdravé, bezpečné a produktivní fáze svého života.“

Herec tak vyhověl požadavkům studia Warner Bros. Discovery, díky čemuž zajistil na příští léto premiéru Flashovi. Co se stane dál? Kdo ví. Možná je to vše jenom součást nějakého zlovolného plánu, který souvisí s onou údajnou apokalypsou. Ale to se holt necháme překvapit.